"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2516 %-0.04
37,0303 %0.04
2.300.788 %-0.329
3.027,33 -0,02
Ara
İşçi Haber Magazin Selen Görgüzel'den 'mobing' açıklaması: Bu bir sınav

Selen Görgüzel'den 'mobing' açıklaması: Bu bir sınav

Mobinge maruz kaldığını açıklayan oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel, ev sahibi ile yaşadığı sorunları dün akşam Hakan Altun'un konseri öncesi Aramızda Kalmasın'a açıkladı.

Dün akşam Hakan Altun konseri öncesi Aramızda Kalmasın'a açıklamalarda bulunan Selen Görgüzel, bir süredir kendisini evden çıkarmak isteyen ev sahibiyle davalık olduğunu açıkladı. 

Görgüzel burada yaptığı açıklamada kirasını yıllık olarak peşin ödediğini ancak ev sahibinin kendisini evden çıkarmaya çalıştığını belirtti. Ayrıca Görgüzel, ev sahibi tarafında mobinge maruz kaldığına da dikkat çekti. 

"SANKİ EVLERİNE YAPIŞTIM"

Görgüzel yaptığı açıklamalarda şu sözleri sarf etti:

"Hiçbir eve yapışma derdinde değilim. Bana mobbing uyguluyorlar. Evden çıksam bile bu ayıbın hesabını hukuksal olarak soracağım. Kapalı otoparkımda bana ayrılan yere kendi arabalarını çekiyorlar, bana yer bırakmıyorlar. Söylediğimde de çirkin kelimelerle seslerini yükselterek 'Evimizden çıkın, bıktık sizden' diyorlar. Sanki evlerine yapıştım. 2 yıllık kiracıyım, yıllık kiramı ödedim hiçbir sorun yaratmayan bir kiracıyım. İyi kiracıya iyi ev sahibi düşmüyor işte. Bu bir sınav. Benim Allah'tan başka kimseden bir korkum olmaz. Adaletsiz olan ve yanlış yapanın korkusu olmalı."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *