"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2551 %0.1
37,1232 %0.27
2.300.416 %-1.889
3.015,29 0,77
Ara
İşçi Haber Magazin Serenay Sarıkaya'nın evi olay oldu! 'Yapay zeka ile tasarlanmış gibi'

Serenay Sarıkaya'nın evi olay oldu! 'Yapay zeka ile tasarlanmış gibi'

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, ilk kez evinin kapılarını Dubai merkezli dünyaca ünlü mimarlık dergisine açtı. Sarıkaya'nın sade ve minimalist evini görenler ise ilginç yorumlarda bulundu.

Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolde yer aldığı "Aile" dizisiyle çok konuşulan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, en son "Kimler Geldi Kimler Geçti" dizisiyle izleyici karşısına çıkmıştı. Yer aldığı projelerle ve özel hayatıyla dikkatleri çeken güzel oyuncu Dubai merkezli dünyaca ünlü mimarlık dergisi AD Middle East dergisine evinin kapılarını açtı.

Serenay Sarikaya

"BURASI TAM SERENAY DEMELERİNİ SEVİYORUM"

Maslak'taki evinde özel bir çekim gerçekleştirilen Sarıkaya, eviyle ilgili de samimi açıklamalarda bulundu. Sarıkaya, "Benim açımdan evimin sessiz bir zarafeti, bir parti havası var ve aynı zamanda güvenli bölgemdeymişim gibi hissettiriyor. Arkadaşlarımın ilk kez ziyarete geldiklerinde ‘Burası tam Serenay!’ demelerini seviyorum" şeklinde konuştu.

Güzel oyuncunun evindeki sade ama lüks detaylar göze çarparken salonda eyr alan kocaman leopar desenli koltuk dikkat çekti. Mutfakta kullanılan paslanmaz çelik dolaplar ve kahverengi bar tabureleri minimalist bir tarzı olduğunu ortaya çıkardı.

Serenay Sarikayanin Evi

"LÜKS AMA DEKORASYONU HOŞ DEĞİL"

Beyaz rengin hakim olduğu yatak odasının tavanındaki ayna detayı ise gözden kaçmadı. Lüks ve bir o kadar da sade ve sofistike şekilde dekore edilen ev, sosyal medyada çok konuşulurken aynı zamanda kullanıcıların ilginç yorumlarını aldı.

Kimileri, "Lüks ama dekorasyonu hoş değil. Soğuk bir ofis havası var", "İnşaatın içine koltuk ve yatak atılmış gibi. Yuva hissi vermiyor", "Ev değil otel gibi daha çok" gibi yorumlar yaparken kimileri de "Yapay zeka ile tasarlanmış gibi", "Türkiye’de hiç böyle ünlü evi görmedim ilk kez bu kadar farklı, kendine has tarzda ev görüyorum. Serenay farkı..." şeklinde yorumlarda bulundu.

Serenay Sarikayanin Evine Ilginc Yorumlar Geldi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *