"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2880 %0.08
36,9857 %-0.09
2.262.093 %-1.524
2.998,70 -0,97
Ara
İşçi Haber Magazin Sezen Aksu'dan Kadir İnanır'a moral ziyareti: Gözyaşlarını tutamadı

Sezen Aksu'dan Kadir İnanır'a moral ziyareti: Gözyaşlarını tutamadı

Bir süredir Yeditepe Üniversitesi Koşuyolu Hastanesi’nde fizik tedavi gören usta oyuncu Kadir İnanır'a moral ziyaretinde bulunan ünlü sanatçı Sezen Aksu, İnanır için "Hekimoğlu" türküsünü seslendirince, İnanır duygulanarak ağladı.

Eski CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile birlikte Kadir İnanır'ı ziyaret eden ünlü sanatçı Sezen Aksu, İnanır için "Hekimoğlu" türküsünü seslendirdi. İnanır o anlarda gözyaşlarını tutamayarak ağladı. 

ÖZEL BİR YERİ VAR

Ziyarete ilişkin bilgiler Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu'nun haberinde yer aldı. Habere göre, sanatçı Aksu, moral vermek üzere İnanır'a hastanede ziyarette bulundu. 

O anlarda Sezen Aksu'nun ‘Hekimoğlu’ türküsünü söylemesi üzerine Kadir İnanır, gözyaşlarını tutamadı.

Eyüboğlu, kaleme aldığı yazısında şu ifadelerde bulundu:

"Sanat dünyasında çoğu insan Kadir İnanır’ın bu türküyü çok sevdiğini bilir. ‘Hekimoğlu’nu derleyen kişidir Kadir İnanır... Gençlik yıllarında Beşiktaş’ta aynı evi paylaştığı hemşehrisi Ümit Tokcan ise türküyü notalara döküp, ilk okuyan, TRT ve Türk halk müziği repertuvarına kazandıran sanatçıdır. Sezer Aksu, bayramda ziyaretine gittiği Kadir İnanır’ın türküyle bağını bildiği için ona ‘Hekimoğlu’nu söyledi." 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *