"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2394 %0.06
37,0612 %0.1
2.294.830 %-1.695
3.013,58 0,71
Ara
İşçi Haber Magazin Sinan Akçıl icralık oldu: 10 yıllık borcu birikmiş!

Sinan Akçıl icralık oldu: 10 yıllık borcu birikmiş!

Son zamanlarda magazin gündeminde sıkça yer bulan Sinan Akçıl, aldığı bir haberle büyük bir şaşkınlık yaşadı. Ünlü şarkıcıya, Güvenli Otopark ve Yediemin Hizmetleri şirketi tarafından, yaklaşık 10 yıldır ellerinde bulunan aracın otopark ve çekici ücretini ödemediği gerekçesiyle dava açıldı.

Akçıl hakkında, 50 bin liralık icra takibi başlatıldı. Birçok hit şarkıya imza atan Sinan Akçıl, "Tabi tabi", "Güzel Karım", "Kay Kay", "Şarttır", "Yüzyılın Aşkı", "Seni Bir Tek", "Fark Atıyor" gibi eserleriyle müzik kariyerinde sıkça adından söz ettirmişti.

Ancak bu sefer şarkılarının dışında, daha farklı bir konuyla gündeme geldi. Akçıl'a ait araç, 15 Ekim 2014 tarihinde bağlanarak Güvenli Otopark ve Yediemin Hizmetleri şirketinin otoparkına çekilmişti. Şirket, 10 yıldır birikmiş olan 50 bin lira tutarındaki otopark ve çekici masraflarını ödemediği gerekçesiyle İstanbul 33’üncü İcra Dairesi'ne başvurdu ve icra takibi başlattı.

Hürriyet'in haberine göre, Akçıl’ın borca itiraz etmesi üzerine icra takibi durduruldu. Ancak şirket, bu sefer de 'itirazın iptali' istemiyle dava açtı. Yaşanan gelişmelerin ardından Sinan Akçıl, konuyla ilgili bir açıklama yaptı ve aracını teslim alacağını duyurdu.

Ünlü şarkıcı, yaşanan olayla ilgili şunları söyledi:

“10 yıl önce şoförümün kullandığı araç, trafik sigortası ile ilgili problem yüzünden otoparka çekildi. Bu süre zarfında ne bana ne de avukatım Batuhan Demircan’a herhangi bir tebligat geldi. Kısa bir süre önce araç aklıma gelip otoparkla iletişime geçince dava açtılar. 400 bin TL’lik borç çıkardılar ardından indirimle 50 bin TL’ye düşürdüler. Haftaya aracımı teslim alacağım”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *