"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2389 %0.06
37,0495 %0.07
2.310.301 %0.134
3.017,06 0,83
Ara
İşçi Haber Magazin Sinan Akçıl'dan şok itiraf: Metin Arolat'la ölmeden önce bağlantıya geçtim

Sinan Akçıl'dan şok itiraf: Metin Arolat'la ölmeden önce bağlantıya geçtim

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, 21 Eylül'de hayatını kaybeden 52 yaşındaki şarkıcı Metin Arolat hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Akçıl, Arolat ile ölmeden önce bağlantı kurduğunu anlattı.

Ünlü şarkıcı Metin Arolat 21 Eylül akşamı Kozyatağı'ndaki bir otelde sahne aldığı sırada fenalaşarak yere yığılmıştı. Kalp masajı yapılan Arolat, hastaneye kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 

TELEFON NUMARASINI ARARKEN ÖLDÜĞÜNÜ ÖĞRENDİ

52 yaşındaki ünlü şarkıcının vefatı sevenlerini ve sanat camiasını yasa boğarken, Arolat'ın ölümünün ardından ünlü isimler duygularını sosyal medya hesaplarında paylaştı. Metin Arolat’ı 20 yıldır tanıdığını ancak görmediğini söyleyen meslektaşı Sinan Akçıl ise, katıldığı programda çarpıcı açıklamalar yaptı. Akçıl, vefat haberini Arolat’ın telefon numarasını ararken aldığını söyledi. 

Sinan Akcildan Sok Itiraf Metin Arolatla Olmeden Once Baglantiya Gectim

"EVİNDEN ÇIKMAZDI, ÇOK DUYGUSALDI"

İşte Akçıl'ın o açıklamaları:

"Metin’i 20 yıldır görmüyordum. Bende olan cep telefonu numarasını aradım ama ulaşılamıyordu. 2 saat sonra da vefat haberini okudum. Enerjiye inanır mısınız bilmiyorum ama ben resmen Metin’le bağlantıya geçtim. Evinden çıkmazdı, çok duygusaldı. Babası da kalp krizinden vefat etmişti. 52 yaşında gencecik bir adamı kaybettik. Yaşarken değer verildi mi, verilmedi! Küçük mekânlarda sahne alan pop şarkıcısıydı. Metin Arolat’ın bir sinema filmi olmalıydı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *