"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2389 %0.06
37,0495 %0.07
2.310.301 %0.134
3.017,06 0,83
Ara
İşçi Haber Magazin Somer Sivrioğlu'dan ilginç açıklama: Öyle lüks bir yer değil ama 2-3 bin lira tutar

Somer Sivrioğlu'dan ilginç açıklama: Öyle lüks bir yer değil ama 2-3 bin lira tutar

Ünlü şef Somer Sivrioğlu, Hülya Avşar'ın YouTube programına katıldı ve İstanbul'daki restoranının fiyat politikası hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ünlü şef Somer Sivrioğlu, Hülya Avşar’ın YouTube programına konuk oldu. Sivrioğlu’nun İstanbul’daki restoranının fiyat politikasına dair söyledikleri, sosyal medyada yankı uyandırdı. 

"ASGARİ ÜCRETLE ÇALIŞANLAR GELEMEZLER"

Programda Hülya Avşar, Sivrioğlu’na, “Asgari ücretle çalışan insanlar senin dükkânına gelemezler” şeklinde söylemde bulundu. Ünlü şef ise restoranın fiyatlarının düşünüldüğü kadar yüksek olmadığını belirterek, “Biz fiyatları bistro seviyesinde tutmaya çalışıyoruz. Lüks bir restoran olarak değerlendirilmemesi gerekiyor. Ama kişi başı 2-3 bin lira tutar,” diye yanıt verdi.

MasterChef jürisi Somer Sivrioğlu ilk kez açıkladı: Nasıl jüri üyesi oldu?  - Haber3

"ÇOK PAHALI OLMASINI İSTEMEDİK"

Avşar, bu cevap üzerine, “Yani sen yine de asgari ücretlilere hitap etmiyorsun, daha çok üst gelir grubu için ucuzsun” yorumunda bulundu. Somer Sivrioğlu ise bu yaklaşımın bilinçli bir tercih olduğunu söyleyerek, “Özellikle çok pahalı olmasını istemedik” dedi.

Diyalog, sosyal medya platformlarında kısa sürede viral oldu. Fiyatların yüksek olup olmadığı tartışılırken, birçok kişi restoranın fiyat politikasına ve hedef kitlesine dair görüşlerini paylaştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *