"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
18°
34,2363 %-0.13
37,0715 %0.22
2.322.302 %1.98
3.008,06 0,51
Ara
İşçi Haber Magazin Taha Duymaz'ın annesinden Anneler Gününde duygu dolu sözler!

Taha Duymaz'ın annesinden Anneler Gününde duygu dolu sözler!

6 Şubat deprem felaketinde hayatını kaybeden Taha Duymaz'ın annesi Anneler Gününde söyledikleriyle herkesin yüreğini burktu. Anne Meryem Duymaz, oğlunun mezarının başında gözyaşı döktü.

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinde hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Taha Duymaz, ölümüyle herkesi kahretmişti. Enkaz altında kalan ve vefat eden Duymaz'ın annesi Meryem Duymaz, Anneler Gününde söyledikleriyle herkesi derinden etkiledi.

"TAHA BANA ANNELER GÜNÜNDE HEDİYE GETİRİRDİ"

Çektiği yemek videoları ile ünlenen genç fenomen Duymaz'ın annesi Meryem Duymaz, oğlunun mezarına giderek gözyaşı döktü. Depremde 3 çocuğunu da kaybeden Anne Duymaz, oğlunu anarak "Umut, Melek ve Taha 3 evladım da depremde vefat etti. Halası ve kocası da aynı odada 5 kişi vefat ettiler. Taha çok iyi bir çocuktu ve bana çok düşkündü. Bana anneler gününde hediye getirirdi. Bir defa bilezik getirdi, bir defa saat getirdi. Bir anneler gününde de elbise aldı. Çok zor, rabbim kimsenin başına vermesin. Bütün gün evde ağladım. Taha olsaydı, bana bir sürü hediye getirirdi” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *