"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2743 %0
37,0500 %-0.01
2.311.449 %-0.76
3.028,28 0,01
Ara
İşçi Haber Magazin Tatlıses'ten 'Aydemir Akbaş' paylaşımı: Şu anda yoğun bakımda...

Tatlıses'ten 'Aydemir Akbaş' paylaşımı: Şu anda yoğun bakımda...

Evinde baygın bulunan ve hastaneye kaldırılan ünlü oyuncu Aydemir Akbaş'a ilişkin açıklama dostu İbrahim Tatlıses'ten geldi.

Evinde baygın bulunduktan sonra hastaneye kaldırılan Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden 88 yaşındaki Aydemir Akbaş, bir süredir kanserle mücadele ediyor. Tatlıses'ten Akbaş'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama geldi. 

ŞU ANDA YOĞUN BAKIMDA

Bir çok dizi, film ve tiyatro oyunuyla hafızalarda yer edinen usta oyuncu Aydemir Akbaş, daha önce gırtlak kanserine yakalanmış ve bu hastalığı yenmeyi başarmıştı. Ancak geçtiğimiz yılın ocak ayında yaptığı açıklamada Akbaş, yeniden kansere yakalandığını duyurmuştu.

Akbaş'ın şu anda yoğun bakımda olduğu öğrenildi.

"45 YILLIK DEĞERLİ DOSTUM..."

Aydemir Akbaş'ın yoğun bakıma kaldırıldığını sosyal medya hesabından duyuran İbrahim Tatlıses, Akbaş ile fotoğrafını paylaşarak şu açıklamalarda bulundu:

"45 yıllık değerli dostum, değerli ağabeyim Aydemir Akbaş şu anda yoğun bakımda... Siz değerli sevenlerimden Aydoşuma dua bekliyorum. Saygılarımla..." 

SAĞLIK DURUMUNDA SON GELİŞMELER

 2. Sayfa'dan edinilen son bilgilerde yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Aydemir Akbaş'ın, akşam saatlerinde entübe edildiği bildirildi. 

MENAJERİNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Entübe edilen ünlü oyuncunun vefat ettiği yönündeki iddialar ortaya atılmıştı. Akbaş'ın menajeri Özgür Aksoy, bu haberlerin doğru olmadığını belirterek "Ölüm haberleri kesinlikle doğru değil. İlk gün kritik bir dönemdi ve bu süreci atlattık. Aydemir Ağabey güçlü bir insandır ve bu durumu da atlatacaktır. Sosyal medyada yayılan ölüm haberlerine itibar etmeyin" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *