"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2669 %0
37,0577 %0.1
2.299.610 %-0.312
3.016,92 -0,36
Ara
İşçi Haber Magazin Teşkilat dizisinde ayrılık rüzgarı: Hangi isim veda ediyor?

Teşkilat dizisinde ayrılık rüzgarı: Hangi isim veda ediyor?

Sevenleriyle TRT1 ekranlarında bir araya gelen Teşkilat dizisinden ayrılık haberleri peş peşe geliyor. Dün akşam sezon finali yapan diziden bu kez ayrılık haberi, 'Ömer' karakterine hayat veren Murat Yıldırım'dan geldi.

Sevilerek izlenen TRT1 ekranlarının vazgeçilmez dizisi Teşkilat, dün yayımlanan bölümüyle sezon finaline girdi. Öte yandan, dizide Ömer karakterine hayat veren oyuncu Murat Yıldırım'da, dizinin sezon finaline girmesiyle birlikte TRT1 ekranlarına veda etti. Ayrılığına ilişkin paylaşımda bulunan Yıldırım, setten kareler yayımlayarak ekibe teşekkür etti. 

Aybüke Pusat, Sarp Levendoğlu, Yunus Emre Yıldırımer ve Cengiz Bozkurt'un başrollerinde yer aldığı sevilen dizi Teşkilat dün akşam sezon finali bölümünün yayımlanması ile araya girdi. Dizinin başrol oyuncularından Murat Yıldırım da son bölümle birlikte diziye veda etti.

Murat Yıldırım, başrol olduğu Teşkilat dizisinden ayrıldı

"TEŞKİLAT SENİ BULUR"

Dizide iki sezon boyunca 'Ömer' karakterini canlandıran sevilen oyuncu Murat Yıldırım, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Miray'ımın doğduğu günlerde kabul ettiğim Teşkilat'a bu akşam son bölümümle veda ediyorum. Çok güzel zamanlarım oldu, çok güzel anılar biriktirdim. İyi ki kabul ettim iyi ki oynadım. Teşkilat bir ailedir öncekilerle ve sonrakilerle. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Teşkilat seni bulur." 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *