"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2423 %0.07
37,0126 %-0.04
2.316.597 %-0.346
3.023,56 1,05
Ara
İşçi Haber Magazin Tolga Karel'den mutlu haber: Beşinci kez baba oldu!

Tolga Karel'den mutlu haber: Beşinci kez baba oldu!

Bir döneme damga vuran "Yaprak Dökümü" dizisindeki "Oğuz" karakteriyle adını duyuran ve yaklaşık 8 yıldır Amerika'da yaşayan Tolga Karel, beşinci kez baba olma sevincini yaşadı.

2005-2010 yılları arasında ekranlarda yer alan "Yaprak Dökümü" dizisindeki rolüyle büyük bir çıkış yakalayan Karel, 2016 yılında sürpriz bir karar alarak oyunculuğu bırakıp Amerika Birleşik Devletleri'ne yerleşti.

Tolga Karel, Amerika'da TIR şoförlüğü yaparak hayatına yeni bir yön vermiş ve şimdilerde kendi lojistik şirketini kurarak iş hayatında da adından söz ettirmişti. Ancak bu kez özel hayatındaki gelişmelerle gündeme geldi.

Tolga Karel beşinci kez baba oldu! 'Ailemizin yeni güzel üyesi' - Resim: 2

2016 yılından bu yana Sarah Scott ile mutlu bir evlilik sürdüren Karel, sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımla beşinci kez baba olduğunu duyurdu. Paylaşımına "Ailemizin yeni güzel üyesi" notunu ekleyen Karel, bir kız çocuğu sahibi oldu.

Tolga Karel beşinci kez baba oldu! 'Ailemizin yeni güzel üyesi' - Resim: 4

Sarah Scott ile birlikte Kenan, Tufan ve Mia adında üç çocuğu olan Tolga Karel’in, eski eşi Günay Musayeva ile olan evliliğinden de Cihangir adında bir oğlu bulunuyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *