"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2460 %0.06
37,0478 %0.05
2.295.770 %-0.627
3.021,99 0,99
Ara
İşçi Haber Magazin Ünlü gazeteci Güneri Cıvaoğlu yaşamını yitirdi!

Ünlü gazeteci Güneri Cıvaoğlu yaşamını yitirdi!

Güneri Cıvaoğlu, geçirdiği talihsiz bir kaza sonucu yoğun bakıma alınmıştı. Tedavisi süren ünlü gazeteci 85 yaşında hayatını kaybetti. Cıvaoğlu'nun cenaze törenine ilişkin detaylar da belli oldu.

Ünlü gazeteci ve avukat Güneri Cıvaoğlu, İstanbul'daki bir restoranda dengesini kaybederek düşüp başını yere çarpmıştı. Bir süredir yoğun bakımda tedavisi devam eden Cıvaoğlu, 85 yaşında yaşamını yitirdi.

Beşiktaş'ta bir hastanede tedavi gören ve beyin kanaması geçirdiği ifade edilen Cıvaoğlu'nun ölüm haberini alan birçok siyasetçi, bürokrat ve gazeteci sosyal medya hesaplarından taziye mesajı yayınladı.

Cıvaoğlu'nun cenazesinin perşembe günü saat 11.00'de Milliyet gazetesinde düzenlenecek törenin ardından Teşvikiye Camisi'nden kaldırılacağı belirtildi.

GÜNERİ CIVAOĞLU KİMDİR?

Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ne öğrenciyken çalışmaya başlayan Cıvaoğlu, Akis dergisi ve Yeni İstanbul gazetesinde muhabir olarak gazeteciliğe adım attı. Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu'nun kuruluş sürecinde sabah haberlerini hazırlayan ekipte yer aldı. Tercüman gazetesinin genel yayın yönetmenliğini de bizzat yürüttü.

1986-1996 yılları arası Sabah gazetesinde köşe yazarlığı yaptı, Show TV'de yöneticilik yaptı. 1996'dan beri Milliyet gazetesinin başyazarıdır. Kanal D'de ana haber bülteninin sunuculuğunu yaptı. Aynı kanalda Durum başlıklı televizyon programını sundu. Kanal D'de başladığı Şeffaf Oda programı ile başka kanallarda da devam etti. 

İstanbul Barosu'nda kayıtlı bir avukat da olan Güneri Cıvaoğlu, bir müddet İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde gazetecilik hakkında ders verdi.

Unlu Gazeteci Guneri Civaoglu Yasamini Yitirdi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *