"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2880 %0.08
36,9857 %-0.09
2.262.093 %-1.524
2.998,70 -0,97
Ara
İşçi Haber Magazin Ünlü oyuncu 34. yaşını sette kutladı

Ünlü oyuncu 34. yaşını sette kutladı

SHOW TV’nin yakında ekrana gelecek olan 'Deha' dizisinin başrol oyuncularından Aras Bulut İynemli, 34. yaşını sette kutladı.

Şu sıralar 'Deha' dizisinin çekimleri için kamera karşısında olan İynemli, 25 Ağustos'ta doğum gününü ekip arkadaşlarıyla birlikte sette karşıladı. Doğum günü için hazırlanan pastayı üfleyerek objektiflere poz veren ünlü oyuncu, yeni yaşını sette kutlamış oldu.

Damla Serim’in senaryosunu yazdığı, Umut Aral’ın yönetmenliğini üstlendiği Ay Yapım imzalı 'Deha'nın çekimlerine geçtiğimiz haftalarda başlandı. Dizinin oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli, Uğur Polat, Taner Ölmez, Onur Saylak, Melis Sezen, Ahsen Eroğlu, Seda Akman, Zuhal Gencer gibi ünlü isimler yer alıyor. İstanbul’da devam eden çekimlerle 'Deha', izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Dizinin konusu ise biri iyilikte, diğeri kötülükte deha olan baba oğulun yıllar sonra gerçekleşen yüzleşmesiyle başlayan, intikam üzerine kurulu derinlikli bir hikâyeyi ekranlara taşıyacak. İzleyiciler, bu yüzleşmede karakterlerin hiç bilmedikleri yönleriyle tanışacaklar.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *