"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2948 %0.1
36,9857 %-0.06
2.249.480 %-2.594
2.992,69 -1,16
Ara
İşçi Haber Magazin Ünlü oyuncu Adrien Brody film çekimi için İstanbul'a geliyor: Detaylar neler?

Ünlü oyuncu Adrien Brody film çekimi için İstanbul'a geliyor: Detaylar neler?

Adrien Brody'den Türk hayranlarını sevindirecek haber geldi! Edinilen bilgilere göre, ünlü oyuncu Adrien Brody'nin My Daughter's friend filminin çekimleri için İstanbul'a geleceği öğrenildi.

ABD-Türk ortak yapımı My Daughter's friend filminde başrolde yer alan Adrien Brody, filmin çelkimlerinin İstanbul'da gerçekleştirilmesi nedeniyle İstanbul'a geliyor.  

Söz konusu filmin 2025'te vizyona girmesi beklenirken, filmin temasının psikolojik gerilim olacağı öğrenildi. Filmin başrolünde ise birçok kişi tarafından tanınan 2002 yapımı Piyanist filmiyle En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nü kazanan Adrien Brody yer alıyor. 

FİLMİN KONUSU

Tarihlerin ilerlemesi ile filme dair detaylar belirginleşirken filmin konusunun ise, dünyada şöhret ve servet hayallerini gerçekleştirmek için her şeyi göze alan ve görünüşte genç ve masum olan Lola'nın başından geçenleri konu edindiği öğrenildi. 

FİLMİN ÇEKİMİ NERELERDE YAPILACAK?

Yönetmen koltuğundan Ojan Missaghi'nin oturduğu ve Brody'ye ünlü oyuncu Nicky Whelan, Laneya Grace, Shima Ryan ve Duygu Mercan'ın eşlik edeceği filmde yapımcılığı ise, David Wachs ve Galip Güner üstlenecek. 

Öte yandan filmin çekimlerinin Galata Kulesi, Yerebatan Sarnıcı, Topkapı Sarayı ve Kapalıçarşı gibi tarihi mekanlarda gerçekleştirilmesi bekleniyor. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *