"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2394 %0.06
37,0612 %0.1
2.294.830 %-1.695
3.013,58 0,71
Ara
İşçi Haber Magazin Ünlü oyuncu Al Pacino'nun 14 aylık oğlu ilk kez görüntülendi

Ünlü oyuncu Al Pacino'nun 14 aylık oğlu ilk kez görüntülendi

Al Pacino, 83 yaşında dördüncü kez baba oldu. Annesi Noor Alfallah, 14 aylık Roman’ın yüzünü ilk kez kamuoyuna gösterdi.

Al Pacino’nun önceki ilişkilerinden üç çocuğu bulunuyor: Beverly D'Angelo ile 23 yaşındaki ikizleri Olivia Pacino ve Anton James Pacino, ve Jan Tarrant ile 34 yaşındaki kızı Julie Pacino. Şu anda 84 yaşında olan ünlü oyuncu, Kuveyt kökenli film yapımcısı Noor Alfallah ile birlikteliğinden Roman adında bir erkek çocuk sahibi oldu. Noor Alfallah, Los Angeles sokaklarında bir arkadaşının yanındayken 14 aylık oğlu Roman’ın yüzünü ilk kez gösterdi.

Kasım ayında bir röportajda, Noor Alfallah’a Al Pacino ile evlenip evlenmeyeceği sorulduğunda, "Sanmıyorum. Ben, evlenecek tipte biri değilim" şeklinde yanıt verdi. Daily Mail Gazetesi, Al Pacino’nun, çocuğun kendisinin olduğunu doğrulayan bir DNA testi talep ettiğini bildirmişti. Al Pacino’nun, hamileliği doğumdan sadece iki ay önce öğrendiği ve bu durumu inkâr ettiği belirtilmişti.

Al Pacino’nun Roman için ayda 30 bin dolar nafaka ödemeyi kabul ettiği ve küçük oğlu için yıllık 15 bin dolar üniversite fonu sağlayacağı öğrenildi. Al Pacino ve Noor Alfallah, pandemide başlayan ilişkilerini büyük ölçüde gizli tutmuş ve toplum içinde ilk kez Nisan 2022’de bir akşam yemeğinde görünmüşlerdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *