"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2516 %-0.04
37,0303 %0.04
2.300.788 %-0.329
3.027,33 -0,02
Ara
İşçi Haber Magazin Ünlü sunucu Ayşenur Yazıcı’dan kötü haber: Oğlu yardım istedi

Ünlü sunucu Ayşenur Yazıcı’dan kötü haber: Oğlu yardım istedi

Bir dönemin unutulmaz sunucusu Ayşenur Yazıcı'nın iki gündür yoğun bakımda olduğu öğrenildi.

Üzücü haberi, Yazıcı'nın oğlu Kerem Kürşat Yazıcı, sosyal medya üzerinden paylaştı ve kan bağışı için yardım çağrısında bulundu. 1990-1997 yılları arasında televizyon ekranlarında izleyicilerle buluşan Ayşenur Yazıcı'nın sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Oğlu Kerem Kürşat Yazıcı, Twitter'dan şu mesajı paylaştı:

"İyi akşamlar. Annem Ayşenur Süral Yazıcı 2 gündür Yoğun bakım servisinde yatmaktadır. Hastaneden çok bulunan bir kan olmadığını söylediler arayıp. Kan grubu AB Rh+ Anadolu yakasında olan herhangi bir Kızılay merkezine 'Ayşenur Süral Yazıcı adına Başkent Üniversitesi Anadolu yakasındaki için' olduğunu belirterek yarın 3 ünite kan bulmamız gerekiyor. Annemin hayata tutunması için yardımınıza ihtiyacım var."

Ayşenur Yazıcı yoğun bakımda

AYŞENUR YAZICI KİMDİR?

13 Eylül 1958'de Elazığ'da dünyaya gelen Türk sunucu ve yazar Ayşenur Yazıcı, ilkokul eğitimini Anadolu’nun çeşitli yerlerinde, ortaokulu Paris’te, liseyi Ankara Tevfik Fikret Lisesi'nde tamamladı. Yükseköğrenimini Fransa'nın Lyon şehrindeki Rhone Akademisi'nde kozmetoloji ve sahne sinema sanatları üzerine yaptı.

1983 yılında İzmir TRT'de kariyerine başlayan Yazıcı, daha sonra Christian Dior firmasının Türkiye temsilciliğinde 5 yıl boyunca teknik müdür ve eğitmen olarak görev aldı. Ayrıca Printemps Mağazaları'nda reklam, animasyon ve halkla ilişkiler müdürlüğü yaptı. Bu dönemde, geniş çaplı kozmetik promosyonlarının öncülerinden biri oldu.

Yazıcı, 1984 yılında evlendi ve bu evlilikten Kerem adında bir oğlu oldu. 1986 yılında boşanan Yazıcı, 1989'da Cem Yazıcı ile evlendi ancak 1996'da bu evlilik de sona erdi.

1990-2011 yılları arasında TRT ve özel televizyonlarda spiker ve program sunucusu olarak çalıştı. Kariyeri boyunca 50'den fazla ödül kazandı ve Türk Dil Kurumu tarafından "Türkçeyi en iyi kullanan spiker" ödülüne layık görüldü.

Ayşenur Yazıcı’nın Televizyon Ekranında Göründüğü İlk An (Tele Tempo  Programı - 1984)

Zülfü Livaneli'nin "Şahmeran" filminde ünlü makyör Serge Mentelet ile çalıştı. 1990 yılından itibaren çeşitli haftalık dergilere kozmetik yazıları yazdı, psikolojik testler hazırladı ve gazetelerde köşe yazarlığı yaptı. Ayşenur Yazıcı'nın yayınlanmış birçok kitabı bulunmaktadır.

TRT 1'de yayınlanan "Sütlü Kahve" adlı programıyla "Yılın TV Aile Medya Etik" ödülüne layık görülen Yazıcı, aynı zamanda antoloji şiir yarışmasında ödül kazanmış bir yazardır. Renklerle terapi, düşünce gücünün yaşam üzerindeki etkileri gibi konularda üniversitelerde seminerler vermekte ve Reiki mastırı olarak evrensel enerji teknikleri öğretmektedir.

İngilizce ve Fransızca bilen Ayşenur Yazıcı, bir çocuk annesidir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *