"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2517 %-0.03
37,0413 %0.09
2.304.856 %-0.741
3.032,11 0,14
Ara
İşçi Haber Magazin Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan Kalben'i ifşa eden yakın arkadaşı çıktı!

Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan Kalben'i ifşa eden yakın arkadaşı çıktı!

Geçtiğimiz günlerde uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan ünlü şarkıcı Kalben'in yer aldığı soruşturmaya ilişkin şoke edici iddialar ortaya çıktı. Kalben'i kokain kullanırken yakın bir arkadaşının videoya aldığı ve emniyete götürerek ihbar ettiği öğrenildi.

Ünlü şarkıcı Kalben, 8 mayıs'ta yapılan uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınıp adliyeye sevk edilmişti. Kalben’in evinde yapılan aramada 3 parça halinde daralı ağırlığı 15 gram gelen “skunk” türü uyuşturucu madde, 2 bin euro, 730 Amerikan doları ve bin 500 lira ele geçirilmişti. Yapılan işlemler sonucu adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Kalben'in gözaltına alındığı operasyon hakkında ilginç detaylar ortaya çıktı. 

YAKIN ARKADAŞI EMNİYETE İHBAR ETMİŞ

İddialara göre, Kalben'in ikametgah adresine yapılan operasyonun arkasında Kalben'in yakın arkadaşı var. İstanbul Emniyet Müdürlüğüne gönderilen bir ihbarda Kalben'in yurtdışında iken kokain isimli uyuşturucu maddeyi kullanırken gizlice çekilmiş bir videosunun yer aldığı bildirildi. Şarkıcının uyuşturucu madde satışı yaptığı da iddia edilince emniyet de harekete geçti.

ARKADAŞININ ŞANTAJ YAPTIĞINI AÇIKLADI

Kalben'i çektiği gizli video ile ihbar eden kişinin ise Kalben'in yakın arkadaşı olduğu ortaya çıktı. Kalben, ihbarda yer aldığı gibi madde satışı asla yapmadığını, Harbiye'de verdiği bir konserde çok yakın arkadaşının ziynet eşyalarını çalmasından dolayı üzüldüğünü, bu nedenle uyuşturucu maddeye başladığını ifade etti.

Kalben, söz konusu videonun İtalya gezisi sırasında bir arkadaşı tarafından gizlice çekildiğini ve yakın zamanlarda video karşılığında kendisinden para istediğini anlattı. Para vermeyince şantajcının videoyu emniyetle paylaştığını söyleyen Kalben, sadece içici olduğunu ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *