"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2460 %0.06
37,0478 %0.05
2.295.770 %-0.627
3.021,99 0,99
Ara
İşçi Haber Magazin Yabancı Damat'ın Niko'sunu görenler tanıyamadı!

Yabancı Damat'ın Niko'sunu görenler tanıyamadı!

Bir döneme damga vuran dizi "Yabancı Damat" oyuncularının değişimleriyle gündeme gelmeye devam ediyor. Sevilen dizinin Niko'su Özgür Çevik'in son hali herkesi şaşırttı.

Ünlü oyuncu Özgür Çevik, 2004-2007 yılları arasında yayınlanan "Yabancı Damat" dizisindeki "Niko" karakteriyle hafızalara kazınmıştı. Yayınlandığı dönemde keranlara damga vuran ve herkes tarafından ilgiyle izlenen dizi, günümüzde de gündem olmaya devam ediyor. Başarılı dizinin oyuncularının değişimleri ve günümüzdeki halleri sık sık gündeme oturuyor. 

"YAŞI YETMEYEN GENÇ NESİL TEKRARINI İZLİYOR"

"Yabancı Damat"ın Niko'su Özgür Çevik de son haliyle görenleri şaşkınlığa uğrattı. "Kırgın Çiçekler", "İyilik" gibi dizilerde de yer alan Çevik, yeni projesininden bahsetti. "Yaza proje olmuyor. Kış sezonuna olacak. Televizyona olacak gibi" şeklinde konuşan ünlü oyuncu, Yabancı Damt dizisine neden ilginin bitmediğini ise şu şekilde anlattı:

"İlgi hiç bitmedi. Sürekli devam eden sirkülasyonu var. Yaşı yetmeyen genç nesil tekrarını izliyor. Belki geçmişe özlem ya da nostalji. 90'lar pop gibi yani, o da popüler"

Oyuncunun son hali ise sosyal emdyada dikkat çekti. Görenler Çevik'i tanıyamadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *