"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2406 %0.05
36,9972 %-0.07
2.309.989 %-0.112
3.020,62 0,95
Ara
İşçi Haber Magazin Yalı Çapkını'nın 79. bölümünde Ferit ve Seyran arasındaki gerginlik iyice tırmandı!

Yalı Çapkını'nın 79. bölümünde Ferit ve Seyran arasındaki gerginlik iyice tırmandı!

Star TV'de cuma akşamları izleyici ile buluşan Yalı Çapkını 79. bölümü 18 Ekim Cuma akşamı ekranlara geldi. Peki, yeni bölümde neler yaşandı? İşte Yalı Çapkını'nın yeni bölümünün detayları haberimizde...

Afra Saraçoğlu, Çetin Tekindor ve Mert Ramazan Demir gibi ünlü isimlerin başrollerini paylaştığı "Yalı Çapkını'nın 79. bölümü  yayınlandı. 18 Ekim cuma akşamı saat 20:00'de Star TV'de izleyiciyle buluşan dizi de Ferit ile Seyran arasında gerilim dolu bir yüzleşme gerçekleşti. Seyran, Ferit’e yalnızca onu sevdiğini itiraf ederken, Ferit de Diyar ile evlenmeye karar verdi. Bomba etkisi yaratacak gelişmelerin yaşandığı bölüme haberimizden ulaşabilirsiniz.

SEYRAN GEÇMİŞİNDEN KURTULAMIYOR

Seyran, geçmiş duygularından kopamaması nedeniyle Sinan ile olan ilişkisini zor bir duruma sokuyor. Ferit ise Diyar ile geleceğini kurma hazırlıklar yapıyor. Orhan, beklenmedik bir olayın içinde kalırken, Abidin ise Korhanlardan intikam almak için harekete geçiyor. Bu durum, Suna ve Seyran arasındaki gerilimi artırırken, Esme aldığı haberle şoke oluyor. 

FERİT KÖŞEYE SIKIŞIYOR

Ferit Korhan, evlilik baskısıyla köşeye sıkışıyor. Geçmişi ve geleceği arasında zor bir karar vermek üzere bir yol ayrımına gelen Ferit, artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını öngöremiyor.

HALİS KORHAN NE ZAMAN GELECEK?

Ayrıca, geçtiğimiz bölümde Kazım Ağa'nın Halis Korhan'ın İsveç'te olduğunu açıklamasıyla birlikte, "Çetin Tekindor Yalı Çapkını'na dönecek mi?" sorusu gündeme geldi. 79 yaşındaki usta oyuncunun diziye yakında döneceği bilgisi geldi.

SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN LİNK'E TIKLAYABİLİRSİNİZ;

https://www.startv.com.tr/dizi/yali-capkini/bolumler

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *