"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2551 %0.1
37,1232 %0.27
2.300.416 %-1.889
3.015,29 0,77
Ara
İşçi Haber Magazin Yeniden gündemde! Oyuncu, ağır yaralı sürücü yerine köpeğin başında bekledi

Yeniden gündemde! Oyuncu, ağır yaralı sürücü yerine köpeğin başında bekledi

Sokak köpekleri sorununa ilişkin görüşmeler devam ederken Bodrum'da 1 yıl önce yaşanan olaya ilişkin paylaşımda bulunan ve kaza sonrası ağır yaralı sürücü yerine köpeğin başında bekleyen oyuncu Özge Özder yeniden gündem oldu.

1 yıl önce oyuncu Özge Özder'in, Bodrum'da tanık olduğu motor kazasında ağır yaralanan motosikletliye yardımcı olmak yerine sadece sokak köpeğinin başında beklediği anlar tepki çekmişti. O görüntüler yeniden gündem oldu. 

KÖPEĞİN YOLA ATLAMASI SONRASI KAZA MEYDANA GELMİŞTİ

Geçtiğimiz yıl temmuz ayında evinin yakınlarında bir motosiklet kazasına tanık olan Özge Özder, sonrasında verdiği tepki ve açıklamalar ile dikkat çekmişti. 

Kaza başıboş bir köpeğin sokağa atlaması sonrası yaşanmış ve motosiklet sürücüsü ağır yaralanmıştı.

"AMBULANS DA YARALILARI ALDI HERHALDE"

Yaşanan kaza sonrası o anları kayıt altına alan Özder, Bodrum Belediyesi'nin veteriner ekibi gelene kadar köpeğin başında bekleyerek"Maalesef bir motor kazasına tanıklık ettik. Motorlu araç köpeğimize çarptı. Bodrum belediyeyi aradık, anında ekip yola çıktı. Köpeğin başında bekliyoruz" açıklamasında bulunmuştu.

Ayrıca, ambulansın kaydın sonunda kadraja girmesiyle Özder, "Ambulans da yaralıları aldı herhalde" ifadelerine yer vermişti.  

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *