"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2389 %0.06
37,0495 %0.07
2.310.301 %0.134
3.017,06 0,83
Ara
İşçi Haber Magazin Zerrin Özer'den Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklaması: Bu benim için çok önemli

Zerrin Özer'den Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklaması: Bu benim için çok önemli

Sabah Gazetesi'nden Tuğba Kalçık’a konuşan Zerrin Özer, hayatına dair birçok konu hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sevdiğini söylediği dönemde uğradığı linçlere ilişkin konuşan ünlü sanatçı Zerrin Özer, "Cumhurbaşkanımız iyi ve vefalı bir insan." dedi. 

Hayatına dair açıklamalarda bulunan Özer, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sevdiğini söylemesi üzerine başlayan linçlere ilişkin konuşarak, o dönemde psikolojisinin bozulduğunu açıkladı.

GAZZE AÇIKLAMASI

Verdiği röportajda Gazze'de yaşananları da unutmadığını belirten Özer, Gazze için her gün dua ettiğini belirtti.

"BEN MENFAATÇİ BİR İNSAN DEĞİLİM"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı sevdiğini söylemesi sonrası uğradığı linçten bahseden Zerrin Özer, şöyle konuştu:

"Ben insanları makam veya mevkilerine göre ayırmam. İyi mi kötü mü diye bakarım. Cumhurbaşkanımız iyi ve vefalı bir insan. Sağlık problemi yaşadığım süreçte benimle yakından ilgilendi.

Bu benim için çok önemli. Geçmişte Cumhurbaşkanımızı seviyorum dediğim için çok ağır linçe uğradım. Ben menfaatçi bir insan değilim. Hayatım boyunca menfaatlerime göre davranmadım. Samimiyet çok önemli.

"AYLARCA PSİKOLOJİM BOZULDU"

Samimi olarak duygularımı dile getirmiştim. Aylarca psikolojim bozuldu. Konserlerim iptal edildi. Sosyal medyada çok ağır ithamlara maruz kaldım. Benim hayatımda nefret duygusuna yer yok. O yüzden bana yapılan bu linci anlamak mümkün değil."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *