"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Az bulutlu
18°
34,2876 %0.15
37,1082 %-0.19
2.322.418 %-0.113
3.025,19 0,44
Ara
İşçi Haber Magazin Zerrin Özer'den Devlet Bahçeli'ye ağır sözler: Sayın demem gerekiyor mu bilmiyorum

Zerrin Özer'den Devlet Bahçeli'ye ağır sözler: Sayın demem gerekiyor mu bilmiyorum

MHP lideri Bahçeli'nin Öcalan ile ilgili açıklamalarına usta sanatçı Zerrin Özer'den sert sözler geldi. Özer, "Çok talihsiz bir açıklama" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündeme bomba gibi düşen ve tepkilerin odağı olan bir açıklama yapmıştı. 

Bahçeli, “Şayet terörist başının tecridi kaldırılırsa gelsin TBMM'de DEM Parti grup toplantısında konuşsun” diyerek İmralı Cezaevi'nde bulunan PKK lideri Abdullah Öcalan'a seslenmişti.

“SAYIN DEME GEREKİYOR MU?”

Bahçeli'nin bu açıklamaları büyük tepki çekmişti. Ünlü şarkıcı Zerrin Özer de Devlet Bahçeli'nin açıklamalarına eleştirilerde bulundu. 

Zerrin özer, Bahçeli'nin açıklamalarının çok talihsiz olduğunu dile getirerek “Türkiye'nin içinde bulunduğu durum korkunç. Sayın demem gerekiyor mu onu da bilmiyorum. Devlet Bahçeli'nin açıklaması yani anlayamıyorum, çok şaşkın bir vaziyetteyim. Çünkü Türkiye'de o kadar çok şehit düşmüş evlatlarımız var ki. Onların aileleri, eşleri, onların çocukları var” dedi.

“HAYALET GÖRMÜŞ GİBİYİM”

Özer, sözlerine şöyle devam ederek Bahçeli'ye yüklendi:

“Çok talihsiz bir açıklama. Çok yanlış bir açıklama. Asla tasvip etmediğim bir konuşma. Ne mutlu Türk'üm diyene. Hayalet görmüş gibiyim. Çok korkunç. İnanılacak gibi değil. Yani herşey acayip ironik. Bakalım yarın ne olacak. Ben hiç iyi gittiğimizi düşünmüyorum. Her Kürt bir PKK değil. Çok konuşacak şey var. Konuşuruz sonra”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *