A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella sponsorluk anlaşmasında açıklamalarda bulundu.

MONTELLA: DÜNYA KUPASI'NA GİTMEK İSTİYORUZ

"Türkiye ve İtalya dost iki ülke. EURO24'e ulaşmak olmak beni çok mutlu ediyor. Avrupa'da başarılara imza atmak istiyoruz. Hayallerimiz, arzularımız ve heveslerimiz olacak. Bunun için sıkı çalışmalıyız. En üst seviyede olmalıyız. Türk halkının ihtiyaçlarına karşılık vereceğiz. Almanya'daki Türk vatandaşlarını da mutlu etmek istiyoruz. Dünya Kupası'na da gitmek istiyoruz. Şimdi hedeflerimize en yakından başlamayı planlıyoruz."

Vincent Aboubakar'ın Beşiktaş'taki geleceği belli oldu Vincent Aboubakar'ın Beşiktaş'taki geleceği belli oldu

"ÖNÜMÜZE BAKMALIYIZ"

Avrupa'da önemli başarılara imza atmayı hedefliyoruz. Evet grubu lider bitirdik ama bunlar artık geçmişte kaldı. Önümüze bakmalıyız. Hazırlıklı olup, en üst düzeyde olmalıyız. Profesyonelce ve istikrarlı bir şekilde yürümeyi sürdüreceğiz.

ARDA GÜLER AÇIKLAMASI

Arda Güler'i ziyaret ettik. Evet, çok az oynuyor. Umarım bundan sonra daha fazla oynar. Çok yetenekli bir futbolcu. Onu çok yakından takip ediyoruz. EURO24'e 20+3 oyuncu davet edeceğiz. Fiziksel olarak iyi olanları ve maç oynayan isimleri çağıracağız.

Mehmet Büyükekşi de Açıklamalarda Bulundu!

Basın toplantısında EURO 2024 hedefleri hakkında konuşan Büyükekşi, şu sözleri sarf etti;

"EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na tarihte ilk kez grup lideri olarak katılmaya hak kazanan A Milli Futbol Takım, hepimizin göğsünü kabarttı.
Avrupa'nın en genç ve başarılı milli takımlarının başında gelen A Milli Futbol Takımımız'ın bu yaz Almanya'da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası'nda başarılı olacağına inancımız tamdır.

Avrupa'da yaşayan gurbetçi vatandaşlarımızın da büyük desteğini alarak Almanya'da maçlarımızı ev sahibi gibi oynayacağız.

Almanya'yı Almanya'da yendiğimiz hazırlık maçında da tribünlerde bizim taraftarlarımızın çoğunlukta olduğunu ve milli takımımıza nasıl büyük bir destek verildiğini hatırlatmak isterim.

'HEDEFİMİZ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU'

Bir hatırlatma daha yapmak isterim. Biliyorsunuz dünyanın en büyük 3 spor organizasyonundan birisi de Avrupa Şampiyonası. Olimpiyat oyunları ve Dünya Kupası'ndan sonra dünyanın en büyük üçüncü spor organizasyonu olan Avrupa Şampiyonası'na EURO 2032'e İtalya ile birlikte ev sahipliği yapacağız.

Teknik Direktörümüz Vincenzo Montella ile önce EURO 2024'te final turlarını görmeyi; sonra da İtalya ile birlikte ev sahipliği yapacağımız EURO 2032'de de Avrupa şampiyonu olmayı hedefliyoruz.

EN BÜYÜK SORUNUMUZ BİLET

Şu anda en büyük sıkıntımız Türk vatandaşlarımızın bilet bulamaması. Çünkü biliyorsunuz biletler kurayla satılıyor. Her gün vatandaşlarımız "Nasıl bilet bulacağız" diye arıyor. İnşallah stadlarımızı Türk seyircilerimizle dolduracağız. Belki daha fazlası stadın dışında olacak."

Editör: Ali Çetin