Hazal Kaya'nın annesi sokak ortasında kiracısıyla kavga etti! Hazal Kaya'nın annesi sokak ortasında kiracısıyla kavga etti!

Her fırsatta eşine olan sevgisini gündeme getiren Kadir Doğulu, ihanet iddialarıyla gündeme gelmişti. Alaçatı'daki bir mekanda, bir kadınla samimi bir şekilde görüntülenen Kadir Doğulu herkesi şoke etti. Magazin gündemi çalkalanırken, Neslihan Atagül ihanet söylentilerini önemsemedi.

2016 yılında dünya evine giren Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu, son zamanlarda ihanet söylentileriyle sık sık gündeme gelmişti. Daha önce  Aşkın Tarifi isimli dizideki partneriyle yakınlaştığı ileri sürülen Kadir Doğulu'nun şimdi de başka bir kandınla olan samimi fotoğrafları magazin gündemine bomba gibi düştü.

Neslihan Atagül'den ilk yorum

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Neslihan Atagül yakın çevresine konuşulan görüntüler için "Gürültülü bir ortamda yapılan normal bir konuşma" dedi. 

"O gün o kadıncağız dışında 80 kişiyle konuştum"

Gazeteci Birsen Altuntaş ile konuşan Kadir Doğulu, "Sosyal medya ilgi alanım değil" diyen Doğulu, mekanda sohbet ettiği genç kadınla ilgili görüntülere "Ben bu görüntüleri bu şekilde yayan kişinin benimle yakınlaşmak isteyen ama yakınlaşamayınca da bu şekilde davranan bir kişi olduğunu düşünüyorum. O gün o kadıncağız dışında 80 kişiyle konuştum. Benimle konuşmak isteyen herkesle sohbet ederim, bir müşkülü varsa dinlerim, yardımcı olmaya çalışırım. Bunun yerinin ve zamanının da bir önemi yok" diye konuştu.  İmam nikahı iddiasına cevap veren Kadir Doğulu, "Benim Neslihan'dan başka imam nikahlı eşim yok" açıklamasını yaptı.