Paramotor Pilotu ve Youtuber Anthony Vella korkunç bir kaza sonucu aniden 25 metre yükseklikten düştü. Paramotoruyla sürat denemesi yapan Vella, paraşütünün bir anda kapanmasıyla kendini yerde buldu. Pilotun yaşadığı korku dolu anlar kameraya yansıdı.

Terrifying moment motorized paraglider traveling at 50mph flips over and  smashes into the Texas desert - but miraculously SURVIVES | Daily Mail  Online

Kolombiya Cumhurbaşkanı Petro'dan bomba yanıt: Sayın Netanyahu, tarihe soykırımcı olarak geçeceksiniz Kolombiya Cumhurbaşkanı Petro'dan bomba yanıt: Sayın Netanyahu, tarihe soykırımcı olarak geçeceksiniz

SİRİ ile YARDIM İSTEDİ

Vella, kazanın tüm videosunu ve sağlık görevlileri uzak lokasyona ulaşana kadar acı içinde yerde yatarak geçirdiği yarım saatin büyük bir kısmını paylaştı. Vella'nın büyük acı yaşadığı ve kameralarla kayda alınan o anlarda telefonundaki yapay zeka 'Siri' aracılığıyla '911'i aradığı görüldü. Vella'nın '911' ile yaptığı görüşmenin de kayda alındığı videoda paramotor pilotunun yerini tarif ettiği ve yardım istediği duyuluyor. Öte yandan Vella'nın bu konuşmadan kısa süre sonra sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldığı ve durumunun iyi olduğu da kaydedildi.

Anthony Vella'nın paramotoru ters dönüp saatte 48 mil hızla çöle düştüğünde boynu, sırtı ve leğen kemiği kırıldı ve sağ kolu da parçalandı.

Kaynak:dailymail

Editör: Zeynep Peksoy