"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2363 %0.05
37,0226 %-0.01
2.308.120 %-0.146
3.022,89 1,02
Ara
İşçi Haber Politika Ayasofya'nın eski baş imamı Atatürk hakkındaki iddialı sözlere tepki gösterdi

Ayasofya'nın eski baş imamı Atatürk hakkındaki iddialı sözlere tepki gösterdi

Eski Ayasofya baş imamı Mehmet Boynukalın, kendi adına açılmış bir twitter hesabının Atatürk hakkındaki iddialı paylaşımlarının ardından açıklama yaptı.

Eski Ayasofya baş imamı Mehmet Boynukalın, kendi adına açılmış bir twitter hesabının Atatürk hakkındaki iddialı paylaşımlarının ardından açıklama yaptı. Boynukalın, hesabın kendisine ait olmadığını ve provokatör bir ajan olduğunu dile getirdi.

Mehmet Boynukalın adına açılmış bir sosyal medya hesabının "Size Atatürk Kimdir Diye Soran Olursa! .. Yunan'a karşı Allah'u Ekber diyerek savaşan Müminlere! Savaş bitince müminlere Allah'u Ekber demeyi yasaklayan Büyük İslam Düşmanıdır dersiniz! .. diyerek paylaşım yapmasının ardından Mehmet Boynukalın'a ait olduğu düşünülen paylaşıma tepkiler geldi.

Ardından kendi kişisel sosyal medya hesabından paylaşım yapan Boynukalın, hesabın kendisine ait olmadığını söylerek, ajan provokatör bir hesap olduğunu dile getirdi. Boynukalın, " Benim adımı ve fotoğrafımı kullanıyor. Defalarca şikayet ettim. Twitter hala kaldırmadı. Beni takip edenler bilir bu tür mesaj atmam. Am bilmeyenler kanayabiliyor veya kötü niyetli olanlar fırsat biliyor." açıklamasında bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *