"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2509 %-0.03
37,0458 %0.06
2.300.559 %-0.798
3.016,50 -0,38
Ara
İşçi Haber Politika Bahçeli'den Özgür Özel'e gönderme: 'DEM'lenip Kandil'e oluyorsan meze...'

Bahçeli'den Özgür Özel'e gönderme: 'DEM'lenip Kandil'e oluyorsan meze...'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Grup Toplantısı'nda konuştu. Bahçeli, CHP Genel Başkanı Özel'e göndermede bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli MHP Grup Toplantısı'nda konuşuyor. 

Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları:

"Bugünkü toplantımızı takip eden bütün vatandaşlarımızı yürekten selamlıyorum. Tarihe bakmadan atılacak her adımın kuşaklar arasında kopukluklar oluşturacağını düşünüyorum. Milliyetçilik tarih hakkında bir yorum ve pratikliklerden ibaretti. Milliyetçilik halka dayalı bir görüş olduğu için ırkçılığı reddetmiştir. Adil ve eşit dağılımı esas almıştır.

"GELECEK TÜRKİYE'NİNDİR"

"Geçtiğimiz 9 Şubat günü MHP’nin kuruluş yıl dönümünü andık. Türk milliyetçiliğinin 3 hilal çatısı altında kurumsallaşması bölge siyasetini de farklı açılardan etkilemiştir. Tekleyen demokrasi hayatımıza yeni bir fırsat sunmuştur. Anadolu’nun ruh zenginliğini, istikbalin güçlü Türkiye’sinin inşasını hedeflemiştir"

''Partimiz tam 55 yıldır gücünü milletinden alan siyasal düşüncenin savunucusudur. Milliyetçilik, demokrasiyi, milli egemenliği, insan onurunu, karşılıklı saygıyı, adil ve eşit paylaşımı temel almıştır"

"Buzların erimesi, soğukluğun giderilmesi, siyasi mesafelerin silinmesi hem Türkiye'nin hem de Mısır'ın gücüne güç katacaktır. Gelecek Türkiye'nindir, gelen Türk asrıdır"

"ÖZGÜR BEY DEMLİ ÇAY İÇİP İÇMEDİĞİMİZİ MERAK ETMİŞ"

 "Özgür Bey, demli çay içip içmediğimizi merak etmiş, boşuna zahmet etmesin, harman yeri dişlemesin, çalı dibi gezmesin, çayı severiz, sağlık açısından ve doktorların tavsiyesine uyarak açık olursa daha da severiz. Demli çay baş göz üstüne, ama DEM'lenmiş, devrilmiş, dejenere olmuş bir siyasete elbette ve her zaman 'hayır' diyorum ve demeyi de sürdüreceğiz. DEM'lenip Kandil'e oluyorsan meze, kalbin sızlamıyorsa bölücülük melanetine, üstelik el etek öpmekle arıyorsan melce, ne işin var cenazeevinde, cenazeevinin tam orta yerinde, gir ağla, çık ağla. 31 Mart seçimlerine 48 gün kala CHP, kısık ateş altında, gizli pazarlıklar sarmalında, sandık ittifakı kisvesiyle DEM'in, yani PKK’nın çekim alanına girmiştir"

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *