"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2549 %0.1
37,1235 %0.27
2.302.683 %-1.64
3.016,66 0,81
Ara
İşçi Haber Politika Cumhurbaşkanı Erdoğan Sırbistan'a gitti!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sırbistan'a gitti!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan Arnavutluk'taki temaslarının ardından, Sırbistan'ın başkenti Belgrad'a geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan için düzenlenecek olan tören sonrası Erdoğan ve Vucic baş başa görüşme gerçekleştirecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan Arnavutluk'taki temaslarının ardından, Sırbistan'ın başkenti Belgrad'a geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Belgrad Nikola Tesla Havalimanı'nda Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic tarafından karşılandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutluk'taki temaslarının ardından özel uçak "TUR" ile TSİ 20.15'te Sırbistan'ın başkenti Belgrad'a geldi.

Belgrad Nikola Tesla Havalimanı'nda Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, Türkiye'nin Belgrad Büyükelçisi Hami Aksoy ve Novi Pazar Başkonsolosu Osman Peşmen tarafından karşılanan Erdoğan, heyetle bir süre sohbet etti.

Cumhurbaskani Erdogan Sirbistanda.webp

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İÇİN SIRBİSTAN SARAYI'NDA RESMİ TÖREN!

Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç ve Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün de Belgrad'a geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan , karşılamanın ardından konaklayacağı otele geçti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan için Sırbistan Sarayı’nda resmi tören düzenlenecek. Törenin ardından başbaşa görüşmeye geçilecek. Erdoğan ve Vucic, Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi toplantısına başkanlık edecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *