"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2549 %0.1
37,1235 %0.27
2.302.683 %-1.64
3.016,66 0,81
Ara
İşçi Haber Politika Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete icraatlı yanıt! Yapamaz denilen her şeyi yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete icraatlı yanıt! Yapamaz denilen her şeyi yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefet partileri liderlerinin bazı söylemlerine, yaptığı projeler ve bulunduğu icraatlarla cevap verdi.

İYİ Parti Eski Genel Başkanı meral Akşener, CHP Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik sert sözlerle bazı proje ve atılımları hayat geçiremeyeceğini iddia ettiler.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise bu eleştirilere tarihi icraatlarıyla cevap verdi.

AYASOFYA YENİDEN İBADETE AÇILDI

İYİ Parti Eski Genel Başkanı Meral Akşener, katıldığı bir programda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ayasofya Camii'ni ibadete açamayacağını iddia etmişti. Ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan, 24 Temmuz 2020'de 86 yıl sonra kılınan ilk cuma namazıyla yeniden ibadete açtı.

Ayasofya Ibadete Acildi

İLK YERLİ OTOMOBİLİMİZ TOGG

CHP Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Büyük gösteriler yaptılar, iş adamları bir araya geldi, Bakanlar, Başbakanlar, Cumhurbaşkanları bir araya geldi. Otomobil üretiyoruz dediler. Nerede? Milleti kandırmayın" şeklinde konuşmuştu. Erdoğan ise bu söylemlere yanıtı TOGG ile verdi. Türkiye'nin ilk yerli otomobili TOGG'un fabrikası 25 haziran 2018'de kuruldu. 29 Ekim 2022'de ise seri üretime hazır hale getirildi.

Şimdilerde ise TOGG'u Türkiye ve dünyanın birçok yerinde görebiliyoruz. "Anadolu (Kırmızı)", "Gemlik (Mavi)", "Oltu (Siyah)", "Kula (Gri)", "Kapadokya (Bej)", "Pamukkale (Beyaz)" renkleri herkesin beğenisini kazandı. Erdoğan, "Satışa çıktığı ik gün TOGG sipariş rekorları kırdı" dedi.

Togg Yerli Otomobil

"KARADENİZ GAZINI ALLAH'IN İZNİYLE ATEŞLİYORUZ"

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ise "Sayın Erdoğan'a sesleniyorum. Enerji konusunda milleti aldatmayın. Dürüst olun. Bu arada hani bizim Karadeniz'deki doğalgaza ne oldu? Ben onu merak ediyorum" şeklinde sert sözlerde bulunmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan da "Karadeniz gazını Allah'ın izniyle ateşliyoruz ve milletimiz artık kendi gazını kullanmaya başlayacak inşallah" diyerek önemli atılımlarda bulundu.

Erdoğan Karadeniz Gazi

"1 YILDA 1 MİLYON KİŞİ SEYAHAT ETTİ"

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik "Biz Sivas'a o kadar sahipçıktık ki şimdi hızlı treni getiriyoruz. Be mübarek hızlı trenin Sivas'a yapacağı bir kolaylık var nedir o? Göçü hızlandıracak. Adam İstanbul'a biraz daha hızlı gidecek" demişti. 

26 Nisan 2023 tarihinde Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattı hizmete açıldı. Bakan Uraloğlu, “Mevcutta Ankara- Sivas arasında günde karşılıklı 3+3 sefer olarak işletilen yüksek hızlı trenler ile 1 yılda 1 milyon kişi seyahat etti. Günlük ortalama 2 bin 500' ten fazla yolcu taşınırken günlük en yüksek yolcu sayısı 4 bin 209 kişi oldu” diye konuştu.

Ankara Sivas Yuksek Hizli Tren

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *