"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2394 %0.06
37,0612 %0.1
2.294.830 %-1.695
3.013,58 0,71
Ara
İşçi Haber Politika DEM Partili vekile tokat atan Karaismailoğlu'ndan 'Bazılarına hak ettiği dilden konuşmak gerekiyor' açıklaması

DEM Partili vekile tokat atan Karaismailoğlu'ndan 'Bazılarına hak ettiği dilden konuşmak gerekiyor' açıklaması

AK Parti sıralarına yönelik söylediği hakaretler sebebiyle DEM Partili Mersin Milletvekili Ali Bozan'a yumruk atan eski Ulaştırma ve Altyapı Bakanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, yaşananlar sonrası ilk kez konuştu.

Trabzon'da katıldığı toplantıda o anların da yer aldığı video sonrası Adil Karaismailoğlu, TBMM Genel Kurulu'nda Ali Bozan'a tokat atması sonrası ilk kez açıklamada bulunarak "Maalesef olmaması gereken şeyler. Ama sebebi ve sonucu belli olan bir şey." sözlerini sarf etti. 

"SABRIN BİR SINIRI OLUYOR"

Adil Karaismailoğlu, TBMM Genel Kurulu'nda 24 Temmuz günü çıkan tartışmada DEM Partili Mersin Milletvekili Ali Bozan'a AK Parti sıralarına yönelik söylediği hakaretler dolayısıyla tokat atmıştı.  

Karaismailoğlu, bugün Trabzon'da partisinin düzenlediği Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'na katıldı. Burada izletilen TBMM'de yaşanan olayın görüntülerinin de yer aldığı videonun ardından kürsüde açıklamalarda bulunan Karaismailoğlu, şu sözleri sarf etti:

"Sabrın bir sınırı oluyor... Maalesef olmaması gereken şeyler. Ama sebebi ve sonucu belli olan bir şey. Bazılarına hak ettiği dilden konuşmak gerekiyor. Keşke olmasaydı." 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *