"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2394 %0.06
37,0612 %0.1
2.294.830 %-1.695
3.013,58 0,71
Ara
İşçi Haber Politika Erbakan'dan Erdoğan'ın YRP'li vekil hakkındaki açıklamaları sonrası 'oy' çıkışı

Erbakan'dan Erdoğan'ın YRP'li vekil hakkındaki açıklamaları sonrası 'oy' çıkışı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın YRP'li vekil için yaptığı 'Çıktı terbiyesizin teki, parlamentomuzda Mahmud Abbas konuşturulmalı. Kim bu?' şeklindeki açıklamaları sonrası Erbakan'dan yanıt geldi.

Partisinin Rize İl Teşkilatı toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, burada yaptığı açıklamalarda Yeniden Refah Partisi İstanbul Milletvekili Doğan Bekin'e de değinerek "Yeniden Refah'ın bir tane adamı var, kafadan da galiba sıkıntısı var onun" ifadelerinde bulunmuştu. O sözler sonrası Erbakan'dan "Partimiz seçmeninin oyları sayesinde Cumhurbaşkanı seçildiğini kendisine hatırlatıyoruz" yanıtı geldi. 

"KENDİSİNİ NEZAKETE DAVET EDİYORUZ"

Sosyal medya platformu X üzerinden açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: 

"İstanbul Milletvekilimiz Sn. Doğan Bekin için kullandığı talihsiz ifadeyi Sn. Cumhurbaşkanı'nın temsil ettiği makama yakıştıramadığımızı ifade ediyor ve kendisini nezakete davet ediyoruz.

Ayrıca Yeniden Refah Partimizin kendileri sayesinde TBMM'de temsil hakkı kazandığına yönelik ifadeleri ile ilgili olarak, Sn. Cumhurbaşkanı'nın da Yeniden Refah seçmeninin oyları sayesinde yüzde 50 barajını aşarak Cumhurbaşkanı seçildiğini kendisine hatırlatıyoruz."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *