"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2394 %0.06
37,0612 %0.1
2.294.830 %-1.695
3.013,58 0,71
Ara
İşçi Haber Politika Katz'dan bir skandal paylaşım daha: Bu kez hangi isimleri etiketledi?

Katz'dan bir skandal paylaşım daha: Bu kez hangi isimleri etiketledi?

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan bir paylaşımda bulunan Katz, yeni yaptığı küstah paylaşım ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tekrardan hedef aldı.

Yeni bir küstah paylaşımda bulunan İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, bu  kez de Ekrem İmamoğlu ve  Mansur Yavaş ile CHP Gençlik Kolları'nı da etiketleyerek tepki çeken "Hamas'ı kucaklayan bir lider, kendi halkına diktatör gibi baskı uygulayan bir lider diktatördür" ifadelerine yer verdi.

Katz tarafından yapılan paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

"Dün, antisemit diktatör Erdoğan, ABD ve Batılı Devletlere sözel olarak saldırarak 'İsrail'deki Siyonistler tarafından esir alındıklarını' söyledi. Erdoğan, esir alınmış biri varsa, bu senin diktatörlüğün altındaki Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarıdır. 57 milyon Türk Insatgram kullanıcısının bu platforma erişimini kısıtlıyorsun ancak kendi özel Instagram hesabını erişime açık tutuyorsun. Şahsıma karşı gerçekleştirilen saldırılar, gerek Türkiye vatandaşlarına gerekse de dünya vatandaşlarına gerçeği ifşa etmemi engellemeyecek. Hamas'ı kucaklayan bir lider, kendi halkına diktatör gibi baskı uygulayan bir lider diktatördür."

İsrail Dışişleri Bakanı Katz'dan bir küstah paylaşım daha! Bu kez İmamoğlu ile birlikte etiketlediği bir isim daha var

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *