"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2619 %0
36,9949 %-0.03
2.293.238 %-0.958
3.029,68 0,06
Ara
İşçi Haber Politika Kobani kararı hakkında AK Parti'den ilk yorum

Kobani kararı hakkında AK Parti'den ilk yorum

Kobani davasında kararın bugün açıklanmasının ardından ilk yorum İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan tarafından yapıldı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Turan, "Hesabı sorulur demiştik!" ifadesinde bulundu.

Kobani davasında kararın açıklanmasının ardından iktidar kanadından ilk yorum, İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan'dan geldi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Turan, "Hapishaneden atılan romantik tweetlerle, hukuku ve adaletin sulandırılamayacağını..." ifadesine yer verdi. 

TURAN'IN PAYLAŞIMI

Paylaşımda bulunan İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan şu açıklamalara yer verdi:

''Hesabı sorulur demiştik! Bugünkü karar; Hapishaneden atılan romantik tweetlerle, hukuku ve adaletin sulandırılamayacağını,  Kimsenin siyasi emelleri için sokağı tahrik edemeyeceğini; Kendisi veya bağlı olduğu bir örgütün menfaati için kamu düzenini istismar edemeyeceğini; Toplumda infiale, tahribata, can kayıplarına sebep olan bir olayı teşvik etmenin “kim olursa olsun” bedeli olacağını; gösterdi. Birilerini memnun etmese de adalet yerini buldu, beraatta var ceza da var. Hayırlı olsun.''

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *