"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2480 %-0.04
37,0481 %0.11
2.299.390 %-0.811
3.029,93 0,07
Ara
İşçi Haber Politika Memleket Partisi'nin genel merkez binası boşaltıldı: Muharrem İnce sebebini açıkladı

Memleket Partisi'nin genel merkez binası boşaltıldı: Muharrem İnce sebebini açıkladı

Memleket Partisi'nin Ankara’daki genel merkez binası boşaltılarak kapatıldı ve kapısına da kilit asıldı. Konuya ilişkin açıklamada bulunan Muharrem İnce, "Parti binalarını küçültüp, dijital platformlardaki varlığımızı arttıracağız." ifadesine yer verdi.

Tasarruf gerekçesi ile Memleket Partisi, Ankara'daki genel merkez binasını kapattı. Memleket Partisi Genel Başkanı İnce kapanmanın sebebini“Parti binalarını küçültüp, dijital platformlardaki varlığımızı arttıracağız” olarak açıkladı.

Ayrıca tasarruf adımı olarak partinin otobüsünden de partinin logoları söküldü.

Partinin, bu kararı tasarruf amacıyla aldığı ve Etimesgut semtinde küçük bir ofise taşınacağı duyuruldu.

İNCE'NİN AÇIKLAMASI

Kapanmaya ilişkin açıklamada Muharrem İnce, şu ifadelere yer verdi:

"Hazine’den yardım alamıyoruz ve üyelerin bağışları ile ayakta durmaya çalışıyoruz. Masraflarımızı mümkün olduğunca kısma kararı aldık. İletişim olanağının arttığı dijital çağda, siyaset yapmanın araçlarının da değişmesi bir zorunluluk.

Parti binalarını küçültüp, dijital platformlardaki varlığımızı arttıracağız. Gönlü bizimle olan gençlerin, kadınların partiye daha fazla katılımını sağlayıp, siyaset sahnesindeki varlığımızı da güçlendireceğiz. Atatürk’ün yolunda; akıl, ahlak ve adalet demeye devam edeceğiz. Türkiye’nin çoban ateşini söndürmeyecek, yaşama sevincini ve geleceğe olan ümidimizi hep canlı tutacağız."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *