"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2893 %0.08
36,9745 %-0.08
2.279.561 %-0.689
3.021,64 -0,21
Ara
İşçi Haber Politika Öneri sonrası Akşener, partisine yazı göndermişti: İhraç haberini etiketleyerek paylaştı

Öneri sonrası Akşener, partisine yazı göndermişti: İhraç haberini etiketleyerek paylaştı

Akşener'in fotoğraflarının genel merkezden kaldırılması önerisinde bulunan Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz, bu öneri sonrası kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edildi. Meral Akşener ise partisine gönderdiği yazıyla genel merkez ve teşkilatlardaki fotoğraflarının indirilmesi talebinde bulundu. O yazıda yer alan detay dikkatlerden kaçmadı.

İYİ Parti'de krizler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz, Akşener'in fotoğraflarının genel merkezden kaldırılması önerisinde bulunmasıyla, kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edildi. Olay sonrası Meral Akşener ise partiye yazı göndererek genel merkez ve teşkilatlardaki fotoğraflarının indirilmesi isteminde bulundu. O yazıdaki ''İçişleri Eski Bakanı'' ifadesi akılları karıştırdı. 

İHRAÇ TALEBİNDE BULUNULDU

İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz, Akşener- Erdoğan görüşmesine tepki göstererek "Genel merkezimizden ve odalardan Meral Akşener'in tüm fotoğraflarını kaldıralım" önerisinde bulunmuştu.

Uz'un bu önerisinin ardından genel başkan Müsavat Dervişoğlu'nun, Parti Tüzüğünün kendisine verdiği yetkiye istinaden, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun ise tedbirli olarak ve kesin ihraç talebiyle Rıdvan Uz'un Müşterek Disiplin Kuruluna sevk edildiğini duyurdu.

Öte yandan, Olgun'un yaptığı paylaşımda eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i de etiketlemesi dikkat çekti.

Akşener'in İYİ Parti'ye gönderdiği yazıda 'İçişleri Eski Bakanı' detayı dikkat çekti

O YAZIDA "İÇİŞLERİ ESKİ BAKANI" İBARESİ YER ALDI

Öneri sonrası eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise partiye yazı göndererek, genel merkez ve teşkilatlardaki fotoğraflarının indirilmesini talep etmişti. 

Ancak Akşener, söz konusu gönderdiği dilekçede adını İYİ Parti Kurucular Kurusu Üyesi ve İçişleri Eski Bakanı olarak geçirerek İYİ Parti Eski Genel Başkanı sıfatına yer vermedi.

GÖNDERİLEN YAZIDA HANGİ İFADELER YER ALDI

Akşener'in gönderdiği dilekçede şu ifadeler yer aldı:

"12 Haziran 2024 tarihinde yapılan kapalı grup toplantısında İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz "beyefendi"nin, kurucu genel başkan olarak şahsımın Sayın Cumhurbaşkanı'nı ziyareti nedeniyle, fotoğraflarımın genel merkez, milletvekili, il ve ilçe teşkilat makamlarından indirilmesi konusundaki talebi doğrultusunda, gereğinin behemehal talimatlandırılarak yapılması hususunu bilgilerinize sunarım."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *