"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2549 %0.1
37,1235 %0.27
2.302.683 %-1.64
3.016,66 0,81
Ara
İşçi Haber Politika Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sert sözler: Biz işimize bakıyoruz, Tayyip bey kavgaya bakıyor

Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sert sözler: Biz işimize bakıyoruz, Tayyip bey kavgaya bakıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'özür dileme' cevabına Özgür Özel'den yanıt geldi. Özel, "Erdoğan'ın bir tane derdi var; kutuplaşma, gerginlik ve bunun üzerinden siyasi düşüşüne engel olmak" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Aydın'ın Didim ilçesinde gündeme yönelik önemli açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı'nın özür dileme cevabına ilişkin de konuşan Özel, şu ifadelerde bulundu:

"Erdoğan'ın bir tane derdi var; kutuplaşma, gerginlik ve bunun üzerinden siyasi düşüşüne engel olmak. Önce ağzına Dilruba'yı doladı sonra teğmenlerin yemin törenine dil uzattı. 

Vatandaşımız bizden artık kutuplaşma değil kucaklaşma istedi. İzmir’de 31 aday gösterdik, 29’u belediye başkanı seçildi. Güya bu İzmir’e dünya kadar laf ediyorlardı, kibirli kibirli konuşuyorlardı. Ama milletin mesajı net"

"BENİM SÖYLEDİĞİM VE ÖZÜR DİLEYECEK TEK KELİMEM YOK"

Özgür Özel açıklamalarına şu sözlerle devam etti:

"Benim söylediğim ve özür dileyecek tek bir kelimem yok. Dedim ki 'Dilruba kimi kırdıysa onun adına ben özür dilerim. Tayyip bey de bir adım atsın.' Bu ülkede kavgayı bırakmak cesaret işi.

Tayyip bey Kadir Mısırlıoğlu'nun ifadesi için özür dilesin bakalım. Ayasofya'ya atadıkları ilk imam, Atatürk'e dolaylı yoldan kafir dedi. Ne diyeceğiz bunlara? Hadi özür dileyin. Gezi'de birinden özür dilenecekse, Vera okula babasız başladı. Vera'dan özür dileyin. Ben kavga etmem, vatandaşın derdiyle dertlenirim. Bir kavgam varsa vatandaşın yoksulluk, işsizlik kavgasıdır.

Bu ülke muhalefetten hizmet istiyor. Arı gibi çalışıyoruz. Biz işimize bakıyoruz, Tayyip bey kavgaya bakıyor."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *