"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2954 %0.1
37,0073 %0
2.280.843 %-1.655
2.996,26 -1,05
Ara
İşçi Haber Politika Özel'in "akraba ataması yok" sözlerine AK Parti'den yanıt gecikmedi: Vatandaşı kandırmaya çalışıyor

Özel'in "akraba ataması yok" sözlerine AK Parti'den yanıt gecikmedi: Vatandaşı kandırmaya çalışıyor

CHP lideri Özgür Özel katıldığı bir televizyon programında yaptığı akraba atamasına ilişkin açıklamaları sonrası sert yanıt AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan geldi. O açıklamalar haberimizde...

Katıldığı televizyon programında "Belediyelerimizde akraba ataması yok" ifadesinde bulunan Özel'e sert yanıt Hamza Dağ'dan geldi. Paylaşımda bulunan Dağ, Özel'in sözlerini alıntılayarak "CHP'li belediye başkanları Sayın Özgür Özel'i, Özgür Özel de vatandaşı kandırmaya çalışıyor. Ama gerçekler gün gibi ortada" karşılığında bulundu. 

"BU KONUDA ÇOK KARARLI OLDUĞUMU SÖYLEDİM"

Katıldığı programda belediyedeki akraba atamalarına ilişkin açıklamalarda bulunan CHP lideri Özel, şu sözleri sarf etmişti:

"Şu anki durumu söyleyeyim. Bir tane böyle atama yok. Ben Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı olarak bu konuda çok kararlı olduğumu söyledim. Yönetim anlayışımız da aynen bu şekilde." 

"GEÇEN SÜREDE KENDİSİNİ CİDDİYE ALAN OLMADI"

Söz konusu açıklamalar sonrası AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CHP lideri Özel'in bu ifadelerinin yer aldığı videoyu alıntılayarak şu açıklamalarda bulundu:

"Hatırlarsanız Sayın Özgür Özel, belediyelerindeki usulsüzlüklerinden kişisel PR yapmak amacıyla üst perdeden akraba atamalarına karşı olduğunu belirten konuşmalar yapmıştı. Sayın Genel Başkan bu konuda çok kararlı olduğunu söyledikten sonra dahi CHP'li belediyelerde eş dost akraba atamaları devam etti. Geçen sürede kendisini ciddiye alan olmadı. CHP'li belediyeler eş dost akraba atamalarının merkezi haline gelmiş durumda. Şu an neredeyse tamamı göreve devam ediyor. CHP'li belediye başkanları Sn. Özgür Özel'i, Özgür Özel de vatandaşı kandırmaya çalışıyor. Ama gerçekler gün gibi ortada." 

Özel'in 'Belediyelerimizde akraba ataması yok' sözlerine AK Parti cephesinden yanıt: Özel, vatandaşı kandırıyor

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *