"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2549 %0.1
37,1235 %0.27
2.302.683 %-1.64
3.016,66 0,81
Ara
İşçi Haber Politika Yeniden Refah'ta yaprak dökümü! Bir belediye başkanı ve 6 Meclis üyesi daha istifa etti

Yeniden Refah'ta yaprak dökümü! Bir belediye başkanı ve 6 Meclis üyesi daha istifa etti

Yeniden Refah Partisi'nde istifalar bitmiyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Kasım Gülpınar ve 5 belediye meclis üyesinin YRP'den istifasının ardından bugün de Konya Yalıhüyük Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz istifa etti.

Yeniden Refah Partisi'nde istifalar devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Kasım Gülpınar, Yeniden Refah Partisi'nden istifa ettiğini duyurmuştu. Gülpınar'ın ardından Eyyübiye Meclis üyesi Mehmet Alak ile dört Viranşehir Belediye Meclis üyesi de istifa etmişti.

"İSTİŞARE OLMADI BİZİMLE"

İstifa eden meclis üyeleri açıklamalarında, "Gülpınar nerede ise biz de oradayız. Eğer AK Parti'ye geçerse biz de geçeriz" açıklamasında bulunmuştu.

YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan ise Gülpınar'ın istifasıyla ilgili, "İstişare olmadı bizimle. Kendisi için 'sirk cambazı' ve 'Zübük' diyen yapıya giderse diyecek bir şey yok" demişti.

"EN İNCE AYRINTISINA KADAR DÜŞÜNÜP ALDIĞIMIZ KARAR"

Bu istifalar gündemden düşmezken bir istifa haberi daha geldi. Konya Yalıhüyük Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz da partisinden istifa ettiğini açıkladı. Yılmaz ile beraber altı meclis üyesi partiden istifa etti. Mehmet Ali Yılmaz açıklamasında "En ince ayrıntısına kadar düşünüp aldığımız karar ve gördüğümüz lüzum neticesinde" ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *