Afganistan'da bir sel faciası daha: En az 50 ölü var! Afganistan'da bir sel faciası daha: En az 50 ölü var!

Ukrayna kuvvetlerinin Rusya'nın Karadeniz'deki amiral gemisi Moskova'yı batırdığını açıklamasının ardından, Rus devlet televizyonundan '3'üncü Dünya Savaşı çoktan başladı' iddiası geldi.

Bir Rus devlet televizyonu sunucusu, Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Ukrayna’daki “özel harekatının” bu kadar uzun sürmesinin sebebinin Rusya’nın NATO’ya karşı Üçüncü Dünya Savaşı’na girmesi olduğunu söyledi.

Rus kanalı Rossiya 1’in sunucusu Olga Skabeyeva, son zamanlarda yaşanan ‘gerginliğin’ net bir şekilde 3. Dünya Savaşı olarak adlandırılabileceğini söylerken, “Biz kesinlikle NATO’nun kendisine karşı savaşıyoruz” dedi.

"UKRAYNALILAR ÜLKELERİNDE RUS ASKERİ GÖRMEKTEN MUTLU"

Skabeyeva, Ukraynalıların ülkelerinde Rus askerlerini görmekten memnun olduklarını iddia etti, Rusları değil, Ukraynalıları soykırımdan sorumlu tuttu.

Askeri yorumcu Dmitry Drozdenko, devlet tarafından yönetilen bir diğer televizyon kanalında yayına katılarak "Aslında kolektif Batı ile tam ölçekli ve çok katmanlı bir savaş sürüyor. Ve Batı uzun zamandır savaşa hazırlanıyor." diye konuştu.