"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2389 %0.06
37,0507 %0.07
2.315.638 %0.45
3.019,66 0,91
Ara
İşçi Haber Sağlık Karın ağrısı şikayetiyle gitti: Bakın karnından ne çıktı!

Karın ağrısı şikayetiyle gitti: Bakın karnından ne çıktı!

Karın ağrısı şikayetiyle hastaneye başvuran Perihan Kancı’nın karnından çıkan herkesi şok etti. Ameliyatı gerçekleştiren Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Osman Fadıl Kara, 47 yıldır ilk kez gördüğünü söyledi.

Karın ağrısı şikayetiyle Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne başvuran Perihan Kancı, ağrıya sebep olan rahatsızlığı öğrendiğinde şok oldu.

Yapılan tetkiklerde, 42 yaşındaki Kancı’nın karnında büyük bir kitle olduğu tespit edildi. Karın ağrısı şikayetiyle hastaneye başvuran Perihan Kancı’nın karnından yaklaşık 10 kilogram ağırlığında dev bir kitle çıkarıldı. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Osman Fadıl Kara ve ekibinin başarılı operasyonu sayesinde dev kitle sorunsuz bir şekilde alındı.

Karın ağrısı şikayetiyle gitti, karnından 10 kilo kitle çıktı

47 YILLIK MESLEK HAYATINDA BİR İLK!

Ameliyatı gerçekleştiren Prof. Dr. Osman Fadıl Kara, 47 yıllık meslek hayatında karşılaştığı en büyük kitlelerden biri olduğunu belirterek, hastanın karnının 9 aylık hamile bir kadına benzediğini söyledi. Yumurtalık veya rahimde oluşan kitlelerin geç fark edilmesinin hayati riskler taşıyabileceğini vurgulayan Kara, kadınların düzenli olarak kadın doğum uzmanına giderek kontrollerini yaptırmalarını tavsiye etti.

Operasyon sonrası sağlığına kavuşan Perihan Kancı ve annesi, Prof. Dr. Kara ve ekibine teşekkür ederek hastaneden taburcu edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *