Çift hakim karşısına çıktı: Dilan Polat göz yaşlarını tutamadı Çift hakim karşısına çıktı: Dilan Polat göz yaşlarını tutamadı

Bir döneme damga vuran Kısmetse Olur programı 'Kısmetse Olur: Aşkın Gücü' konseptiyle Youtube'da yayınlanmaya başladı. Evlenmek isteyen adayların olduğu Kısmetse Olur: Aşkın Gücü programının yeni sunucusu ise Öykü Serter oldu. 119.bölüm geride kaldığı Kısmetse Olur: Aşkın Gücü programına sahte Mehdi olarak anılan Tuncer Çiftçi'nin kızı katıldı.

2005 yılında Koceeli'ne gelerek GONCA FM'i kurduktan sonra kendisini 'Mehdi' ilan eden Tuncer Çiftçi'yi geçtiğimiz yıllarda kadın müritlerini Beni en çok sevenler şelalenin altına girecek ve çıkacak” sözleriyle buz gibi şelaleye sokmasıyla gündeme damga vurmuştu.

Dua ile hastaları tedavi ettiğini iddia ederek televizyon programlarında canlı dua seansı yapan Çiftçi, birçok ilde verdiği programlarda ‘Sizi her türlü hastalıktan kurtaracağım.’ diyerek insanlardan para toplamıştı.

Dua ile hastaları tedavi ettiğini iddia ederek televizyon programlarında canlı dua seansı yapan Çiftçi, birçok ilde verdiği programlarda ‘Sizi her türlü hastalıktan kurtaracağım.’ diyerek insanlardan para toplamıştı.Dua ile hastaları tedavi ettiği iddiasıyla televizyon programlarında canlı dua seansı yapan Çiftçi, birçok ilde verdiği programlarda ‘Sizi her türlü hastalıktan kurtaracağım.’ diyerek insanlardan para toplamıştı.

Günümüzde yurt dışında lüks bir hayat yaşadığı iddia edilen sahte Mehdi olarak anılan Tuncer Çiftçi'nin kızı Büşra Çiftçi'nin Kısmetse Olur:Aşkın Gücü programına katılması gündem oldu.

Kısmetse Olur yeni yarışmacı Büşra kimdir? Kısmetse Olur Büşra İnstagram  hesabı! Kısmetse Olur Büşra kaç yaşında, nereli? - Haberler

Pazartesi yayınlacak olan 120. bölümle yarışmaya katılacak olan Büşra'nın kime talip olacağı merak konusuyken fragman şimdiden binlerce kez izlendi.

KISMETSE OLUR: AŞKIN GÜCÜ YARIŞMACILARI

Gelin adayları: Eslem, Buse, Yaren, Cansel, Elif, Rotinda ve Şeyda

Damat adayları: Çağrı, Bilek, Sedat, Erhan, Ozan, Luca, Batuhan, Berat ve Oğulcan.

KISMETSE OLUR BÜŞRA KİMDİR?

Kısmetse Olur Aşkın Gücü programına 120. bölümde katılacak olan Büşra'nın hayatı merak konusu oldu. Programa yeni katılan Büşra, daha önce hiç aşık olmadığını söylemesinin ardından ilk dans için eski adaylardan Batuhan'ı dansa kaldırdı.