"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2436 %0.07
37,0480 %0.07
2.297.032 %-1.771
3.011,89 0,66
Ara
İşçi Haber Sendikadan Haberler Enerji İşçileri Sendikası Genel Başkanı Mahmud Altunsoy’dan çarpıcı paylaşım

Enerji İşçileri Sendikası Genel Başkanı Mahmud Altunsoy’dan çarpıcı paylaşım

Enerji İş Sendikası Başkanı Mahmud Altunsoy, HAK-İŞ Konfederasyonu Başkanı Mahmut Arslan hakkında çarpıcı yorumlarda bulundu. Altunsoy, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla Arslan'a karşı yolsuzluk soruları yöneltti. S.S. Hak Kent Konut Yapı Kooperatifi’nden toplanan 500 milyon TL'nin akıbetini sorgulayan Altunsoy, konfederasyonun çetelerle işgal altında olduğunu ifade etti.

İş ve emek camiasında öne çıkan HAK-İŞ Konfederasyonu’nun Genel Başkanı Mahmut Arslan çarpıcı iddialarla gündemde. 

Enerji İşçileri Sendikası Genel Başkanı Mahmud Altunsoy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla HAK-İŞ Konfederasyonu ve Genel Başkanı Mahmut Arslan’a yüklendi.

Altunsoy paylaşımında, S.S. Hak Kent Konut Yapı Kooperatifi’nden 720 kişi için toplanan 500 milyon TL'nin akıbetini sorguladı ve yolsuzluk sorularını gündeme getirdi.

“HAK-İŞ KONFEDERASYONU YOLSUZLUKLARLA VE ÇETELERLE İŞGAL ALTINDA”

Yaptığı paylaşımda, “S.S. Hak Kent Konut Yapı Kooperatifinden aldığınız 500.000.000 TL nerede?” diyerek sorular yönelten Altunsoy, Hak-İş Konfederasyonu'nun yolsuzluklar ve çetelerle işgal altında olduğunu ifade etti.

Açıklamasında, bu yolsuzluklarla mücadeleye devam edeceklerini vurgulayan Altunsoy, “Siyonistlerle mücadele eder gibi bu ahlaksızlarla mücadeleye devam edeceğiz,” dedi.

 

“MÜSEBBİBİ ÇETE LİDERİ MAHMUT ARSLAN’DIR”

Ayrıca, kendisine herhangi bir zarar gelmesi durumunda, sorumluluğun “çete lideri” olarak nitelendirdiği Mahmut Arslan’da olduğunu belirtti.

Altunsoy’un bu çarpıcı ifadeleri, işçi sendikaları ve yolsuzluklar konusundaki tartışmaları yeniden alevlendirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *