"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2413 %0.07
37,0294 %0.02
2.311.888 %0.142
3.013,36 0,70
Ara
İşçi Haber Sendikadan Haberler Hizmet-iş Sendikası yeni bir TİS'e imza attı

Hizmet-iş Sendikası yeni bir TİS'e imza attı

Niğde'de ellinin üzerinde kurum ve kuruluşta örgütlenen Hizmet-İş Sendikası, Düzenli Katı Atık Depo İşletme Birliği ile de Toplu İş Sözleşmesi imzaladı.

Hizmet-İş Sendikası, Niğde Düzenli Katı Atık Depo İşletme Birliği ile de Toplu İş Sözleşmesi imzaladı.

"HAKLARIN İYİLEŞTİRİLMESİ İÇİN OY KULLANILDI"

Hizmet-İş Sendikası Niğde İl Başkanı Gökhan Demircioğlu; "Niğde Düzenli Katı Atık Depo İşletme Birliğinde zor şartlar altında ağır koku içerisinde risk altında emek veren çalışanların haklarının iyileştirilmesi konusunda yetkili sendika olarak Birlik Başkanı ve Niğde Belediye Başkanımız Sayın Rifat Özkan ile yaptığımız görüşmeler sonucunda tüzük gereği Birlik Meclisi toplandı. 

Bu kapsamda İl Belediye Başkanımız başta olmak üzere İl Genel Meclisimiz, İlçe ve Belde Belediye Başkanlarımız toplanarak, yetkili sendika olarak bizimle ile sözleşme yapılması ve katı atık birliği işçilerinin de haklarının iyileştirilmesi yönünde oy kullandılar. Verilen yetki sonucunda Hizmet-İş Sendikası olarak bizde değerli Belediye Başkanımız ile sözleşmemizi imza altına aldık. 

Hizmet İş Sendikası Niğde İl Başkanlığı olarak başta Birlik Başkanı Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan olmak üzere, Altuhisar Belediye Başkanı Erdal Sarı, Ulukışla Belediye Başkanı Ali Uğurlu, Çamardı Belediye Başkanı Yavuz Soylu, Çiftlik Belediye Başkanı Serkan Güzel, Aktaş Belediye Başkanı Yaşar Çamur, Kemerhisar Belediye Başkanı Beytullah Kirazci, Konaklı Belediye Başkanı Maksut Özçelik, Alay Belediye Başkanı Tevfik Özbek, İl Özel İdaresi Meclis Üyesi Şahin Tulgar ile birlikte toplantıya katılarak destek veren tüm belediye başkan ve meclis üyelerine üyelerimiz adına teşekkür ediyorum" dedi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *