"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2357 %0.05
37,0513 %0.07
2.315.012 %0.738
3.019,86 0,92
Ara
İşçi Haber Sendikadan Haberler Öz İletişim-İş nedir? Öz İletişim-İş Başkanı kimdir?

Öz İletişim-İş nedir? Öz İletişim-İş Başkanı kimdir?

Öz İletişim-İş nedir? Öz İletişim-İş Başkanı kimdir? İletişim İşçileri Sendikası (Öz İletişim-İş) hangi faaliyetlerde bulunmaktadır?

Öz İletişim-İş Sendikası Hak-İş Konfederasyonu’na bağlı olarak 7 numaralı İletişim işkolunda örgütlenmiştir. Tam adı İletişim İşçileri Sendikası olan Öz İletişim-İş Sendikasının kayıtlı bine yakın üyesi bulunmaktadır.

Öz İletişim-İş, işçi hareketinin güçlü, farklı ve özgün sesi olmak hedefiyle, çalışma hayatının her alanında yeni modeller ve yeni politikalar üretmeye çabalıyor. Sosyal model, sosyal diyalog, sosyal sorumluluk, istihdam, üretim, verimlilik, rekabet, örgütlülük, endüstriyel demokrasi gibi kavramları ön yargılardan uzak, içselleştirerek ve içini doldurarak kullanmaya özen gösteriyor.

 

ÖZ İLETİŞİM-İŞ SENDİKASI YÖNETİM KURULU

 

 

Öz İletişim-İş Sendikası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nur Güllüoğlu’dur. Yönetm Kurulu’nda Güllüoğlu’nun yanı sıra, Genel Teşkilatlandırma Genel Sekreteri Ömer Furkan Kesikbaş, Genel Mali Sekreter Fatma Zengin, Genel Eğitim Sekreteri Şadi Özbingöl, Genel Başkan Yardımcısı Osman Arslan, Genel Başkan Yardımcısı Mücahit Yavuz ve Genel Başkan Yardımcısı Yüksel Fidan görev yapmaktadır.

 

 

ÖZ İLETİŞİM-İŞ SENDİKASI HAKKINDA

Öz İletişim-İş Sendikası 2014 yılında sendikal hayatına başlamıştır. Öz İletişim-İş,  ücret sendikacılığının ötesinde üyelerini bilinçlendirmeyi, onların tüm sorunlarıyla doğrudan ilgilenmeyi bir yükümlülük kabul etmektedir.

Sendikacılığı sadece toplu iş sözleşmesiyle sınırlı görmeyen, üyelerinin yaşamın her alanında etkinliğinin artması ve bir bütün olarak toplumsal rollerinin yükseltilmesi için çaba sarf eden Öz İletişim-İş çok eski bir geçmişi olmamasına karşın ilgi ve etki alanını genişletmektedir.

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *