"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2357 %0.05
37,0513 %0.07
2.315.012 %0.738
3.019,86 0,92
Ara
İşçi Haber Sendikadan Haberler Öz Orman-İş nedir? Öz Orman-İş başkanı kimdir ?

Öz Orman-İş nedir? Öz Orman-İş başkanı kimdir ?

Öz Orman-İş nedir? Öz Orman-İş başkanı kimdir ? Öz Orman-İş Sendikası' nın faaliyetleri nelerdir?

Hak-İş Sendikası’na üye olan Öz Orman-İş Sendikası 30 bine yakın üye sayısıyla orman teşkilatında çalışan işçilerin değerli  bir temsilcisidir. Öz Orman- İş Sendikası orman teşkilatında çalışan geçici işçilerin kadroya alınması için önemli çalışmalara imza atmaktadır. Üyelerinin tüm haklarının sonuna kadar savunucusu olan sendika, aynı zamanda üyelerin sosyal güvenlik konusunda bilmek istedikleri her türlü soruya cevap bulabilmeleri için internet sitesi üzerinden sorulan sorular, sendikanın sosyal güvenlik uzmanı tarafından yanıtlanmaktadır.

 

ÖZ ORMAN –İŞ SENDİKASI YÖNETİM KURULU

 

3 Mayıs 2008’de Tarım Orman-İş’in Öz Orman-İş Sendikası’na katılma kararı sonrası yapılan olağanüstü genel kurulda sendika başkanlığına Settar Arslan seçilmiştir. Bugüne kadar başarıyla görevini sürdüren Arslan ile birlikte Yönetim Kurulun’da Genel Sekreter Bayram Ayaz, Genel Mali Sekreter Ali Bilgin, Genel Teşkilat Sekreteri Zeki Sungur Kızılkaya ve Genel Eğitim Sekreteri Mehmet Çelik görev yapmaktadır.

 

ÖZ ORMAN –İŞ SENDİKASI TARİHİ

Öz Orman-İş Sendikası,15 Nisan 2008 tarihinde Ankara'da kuruldu.2003 yılında bağımsız 7 işçi tarafından kurulan Tarım Orman-İş Sendikası, 3 Mayıs 2008'deki Olağanüstü Genel Kurulunda, Öz Orman-İş Sendikası'na katılım kararı aldı. Aynı gün Birinci Olağan Genel Kurulunu yapan Öz Orman-İş Sendikası da bu katılımı kabul etti. Böylece iki sendika, Öz Orman-İş çatısı altında birleşmiş oldu. Bunun hemen ardından Orman Genel Müdürlüğü'ne bağlı işyerlerinde çalışan işçilerin toplu iş sözleşmesi yetkisi, Yargıtay kararıyla Öz Orman-İş Sendikası'na verildi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *