"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2413 %0.07
37,0294 %0.02
2.311.888 %0.142
3.013,36 0,70
Ara
İşçi Haber Sendikadan Haberler Sağlık Bakanlığı 29 bin 600 personel istihdam edecek

Sağlık Bakanlığı 29 bin 600 personel istihdam edecek

Sağlık Bakanlığı'na 29 bin 600 personel istihdam edilecek. Şartlar ve tarihler henüz belli olmadı ancak kadro dağılımında tahminler var. 

Sağlık Bakanlığı'na 29 bin 600 personel istihdam edilecek. Şartlar ve tarihler henüz belli olmadı ancak kadro dağılımında tahminler var. 

ŞARTLAR NELER?

Sağlık Bakanlığı alımları KPSS puanını göz önünde bulundurarak mülakatsız şekilde yapacak. Alınacak personel Bakanlıkta sözleşmeli olarak göreve başlayacak. Alım şartları ve tarihi henüz netleşmemiş olsa da kadro dağılımının şöyle yapılması bekleniyor: 

Hemşire, Ebe, Psikolog, Radyoloji Teknikerliği, Ortopedi, Tıbbi Laboratuvar, İlk ve Acil Yardım Teknikerleri (Paramedik), Biyomedikal Mühendisleri, Diyaliz Teknikeri, Anestezi, Sosyal Hizmet Uzmanları, Sağlık Kurumları İşletmeciliği Bölümü, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik, Ağız ve Diş Sağlığı, Ameliyathane Teknikeri, Ameliyathane Hizmetleri, Odyometri, Acil Tıp Teknisyenliği, Eczane hizmetleri, Sağlık Yönetimi, İş Protez Teknikeri, Hemşire Yardımcısı, Radyoterapi Teknikeri, Çocuk Gelişimi, Fizik Tedavi Teknikeri, Adli Tıp Teknikeri, Odyolog, Ferfüzyonist, İş ve Uğraşı Terapisti, Diyetisyen, Fizyoterapist, Dil ve Konuşma Terapisti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *