"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2381 %0.05
37,0161 %-0.03
2.312.918 %0.381
3.022,67 1,02
Ara
İşçi Haber Sendikadan Haberler TİS sonuç vermedi, Toros Tarım işçileri greve başladı

TİS sonuç vermedi, Toros Tarım işçileri greve başladı

Petrol-İş Sendikası ile Toros Tarım yönetimi arasındaki toplu sözleşme görüşmelerinde anlaşma sağlanamaması üzerine işçiler greve başladı.

Petrol-İş Sendikası ile Toros Tarım yönetimi arasındaki TİS görüşmelerinde anlaşma sağlanamaması nedeniyle Toros Tarım işçileri grev başladı.

"PAZARLIKLAR UZUN SÜREDİR DEVAM EDİYOR"

Petrol-İş tarafından yapılan açıklamada, “Sendikamızın yıllardır örgütlülüğünü sürdürdüğü Toros Tarım işletmesinde aylardır devam eden müzakerelerden sonuç alınamaması üzerine bu sabah greve çıkıldı. Adana ve Mersin şubelerimizin örgütlü olduğu Toros Tarım işletmesinde çalışan 204 üyemiz bulunuyor. Sendikamız ile Toros Tarım yönetimi arasındaki pazarlıklar uzun bir süredir devam ediyordu. 26 Mart Salı günü başlayan son müzakere görüşmeleri 27 Mart sabahının ilk saatlerine kadar devam etti. Ancak özellikle ücret konusunda uzlaşı sağlanamaması müzakere görüşmelerinin tıkanmasına neden oldu. Görüşmelerde sonuç alınamaması üzerine Toros Tarım’a bağlı Ceyhan ve Mersin/Akdeniz işyerlerine coşkulu bir şekilde greve başlandı" denildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *