"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2413 %0.07
37,0294 %0.02
2.311.888 %0.142
3.013,36 0,70
Ara
İşçi Haber Sendikadan Haberler Türkiye Haber-İş Sendikası ve Türk Telekom A.Ş. TİS görüşmelerine başladı

Türkiye Haber-İş Sendikası ve Türk Telekom A.Ş. TİS görüşmelerine başladı

Türkiye Haber-İş Sendikası ve Türk Telekom A.Ş. arasındaki 13. Dönem İşletme Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri dün başladı. 

Türkiye Haber-İş Sendikası ve Türk Telekom A.Ş. arasındaki 13. Dönem İşletme Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri dün başladı. 

Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinin ilk oturumuna; Türkiye Haber-İş Sendikasını temsilen Genel Başkan Veli SOLAK, Genel Sekreter Hüseyin ÖZÇOBAN, Genel Mali Sekreter A. Gökhan AYDIN, Genel Eğitim ve Teşkilatlandırma Sekreteri Tagi İŞ, Şube Başkanları, Hukuk Müşavirleri, Türk Telekom A.Ş.’yi temsilen de Türk Telekom A.Ş. İK Regülasyon ve Destek Genel Müdür Yardımcısı Şükrü KUTLU, Hukuk Genel Müdür Yardımcısı Yakup ÖZTUNÇ, İşe Alım ve Ücret Yönetimi Direktörü Mahmut BULAT, İş Etiği ve Endüstriyel İlişkiler Müdürü Serhat BİNİCİ ve diğer uzmanlar katıldı.

"AMACIMIZ ÇALIŞANLARI MUTLU ETMEK"

Türk Telekom A.Ş. İK Regülasyon ve Destek Genel Müdür Yardımcısı Şükrü KUTLU Türkiye yaptığı açıklamada Haber-İş Sendikası ile Türk Telekom’un hem bir aile hem de bir iş ortağı olarak gördüklerini, aynı düşünceleri paylaştıklarını ve 1500 kişinin işe alım çalışmasının devam ettiğini belirtti. Kutlu, “ İyi bir sözleşme görüşme süreci olacağından hiç şüphem yok. Amacımız tüm çalışanları mutlu etmektir. İyi bir sözleşme olmasını diliyorum. Şimdiden hayırlı olsun ” diye konuştu. 

"TEMENNİMİZ KARŞILIKLI HOŞGÖRÜ, UZLAŞI..."

Türkiye Haber-İş Sendikası Genel Başkanı Veli SOLAK toplantının açılışında yaptığı konuşmada,“Bizim temennimiz sözleşmenin karşılıklı iyi niyet, hoşgörü ve uzlaşı içinde masa başında bitirilmesidir. Biz Türk Telekom A.Ş.’ye kazandırmak ve kazandırdığımızdan da hakkımıza düşen kısmı almak istiyoruz. Türk Telekom A.Ş. 13. Dönem İşletme Toplu İş sözleşmemizin ülkemize, milletimize şirketimize, teşkilatımıza ve üyelerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Görüşmelerde Toplu İş Sözleşmesinin ilk üç maddesi kabul edildi.

İkinci oturumun 26 Nisan 2019 tarihinde saat 14:00’da yapılması kararlaştırıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *