"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2719 %-0.01
37,0378 %0.01
2.304.300 %0.052
3.024,82 -0,10
Ara
İşçi Haber Siyaset AK Partili isimden dikkat çeken açıklama: Kutlama etkinliğinde yeni katılımlar olacak

AK Partili isimden dikkat çeken açıklama: Kutlama etkinliğinde yeni katılımlar olacak

AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, partinin 23. kuruluş yıldönümünü kutlamak amacıyla 14 Ağustos'ta düzenlenecek etkinlikte partiye yeni katılımlar olacağını duyurdu.

Bu yeni katılımların, İYİ Parti'den ayrılan bazı vekillerden oluşacağı iddialar arasında yer aldı. Efkan Ala, 23. yıl dönümü kutlamasının 14 Ağustos Çarşamba günü yapılacağını ve etkinliğin "görkemli fakat abartıdan uzak" bir şekilde gerçekleştirileceğini ifade etti.

Ala, AK Parti Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek bu özel program hakkında detayları paylaştı.

Kutlama programında tasarruf tedbirlerine dikkat edileceğini söyleyen Ala, etkinliğin içeriğine ilişkin şu bilgileri verdi:

"Cumhurbaşkanı'mızın konuşması olacak. Ondan önce bir gösteri. AK Parti'nin serencamını anlatan, milletimizle bütünleşmesini anlatan bir gösteri olacak. AK Parti birçok şeyin başlangıcı oldu, yeniliği getirdi Türkiye'ye. Birçok şeyin adı AK Parti ile anılır oldu. Sloganımız da bunu çağrıştıracak bir slogan olacaktır. 'Adı AK Parti.' Vizyonumuz paylaşılacak. AK Parti'nin Türk siyasi hayatındaki dominant rolünün, aslında başarıdan başarıya koşması ve kendisiyle yarışıyor olmasının hem bizim siyasetimize hem de bizi izleyen gönül coğrafyamızdaki ülkelerin siyasetine çok önemli katkılar sunduğu kanaatindeyiz. Bu şuur ve sorumluluğun bilinci içerisinde o programları yapıyoruz."

Ala, konuşmasının sonunda 14 Ağustos'taki kutlama programında partiye katılımlar olacağı yönündeki haberlerin anımsatılması üzerine, "Olacak evet, AK Parti siyasetin dominant adresidir. AK Parti ile yol yürümek isteyenlerin partinin ilkeleri çerçevesinde AK Parti'ye katılmaları tabiidir, doğaldır" dedi.

Gazeteci İsmail Saymaz’ın iddiasına göre, İYİ Parti'den ayrılan milletvekilleri Ersagun Yücel, Seyithan İzsiz ve Bilal Bilici AK Parti'ye katılacak ilk isimler arasında yer alıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *