"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2460 %0.06
37,0478 %0.05
2.295.770 %-0.627
3.021,99 0,99
Ara
İşçi Haber Siyaset AK Partili Usta'dan, Önder'e sert sözler: Pek çok CHP'linin LGBT'lileri desteklediklerini biliyoruz!

AK Partili Usta'dan, Önder'e sert sözler: Pek çok CHP'linin LGBT'lileri desteklediklerini biliyoruz!

AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, bazı belediyelerin "satanist" sergiler düzenlediğini belirterek, bu durumun gençler üzerindeki olumsuz etkilerinin araştırılması gerektiğini vurguladı.

AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, Meclis konuşmasında, İzmir'deki Meclis üyeleri ile ilgili kadın cinayetleri hakkındaki yorumlarının disipline sevkleri yapıldığını, söyledilerinin kesinlikle yanlış ve kabul edilemez olduğunu bildirdi.

Başkanvekili Usta, bu konunun sorunun kökenine inilip araştırılması gerektiğini, gençlerin sanata veya özgürlük adı altında sapkınlıklara yönlendirilmemesi gerektiğinin altını çizdi. 

Whatsapp Image 2024 10 16 At 10.06.04

VEKİL USTA, LGBT VE SATANİST DESTEKLERİNE DİKKAT ÇEKTİ

Vekil usta, pek çok CHP'li ve DEM'li belediyenin özgürlük teması altında "satanist" sergiler düzenlediklerini ve LGBT'yi desteklediklerini açıkça ifade ettiğini savundu. Bu durumun, gençler üzerindeki olumsuz etkilerinin araştırılması gerektiğini vurgulayan AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin, sorunun çözümüne katkı sağlanabileceğini belirtti. Şahin'in açıklamaları üzerine TBMM Başkan Vekili Önder, "Başladık" ifadesiyle yanıt verdi.

Whatsapp Image 2024 10 16 At 10.05.06

USTA'NIN X PAYLAŞIMI

Usta sosyal medya hesabından 23 yıllık iktidarın, kadınlar konusunda  ne kadar hassas olunduğunu içeren bir paylaşımda bulundu:

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *