"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2719 %-0.01
37,0378 %0.01
2.304.300 %0.052
3.024,82 -0,10
Ara
İşçi Haber Siyaset CHP'den 'Fıstık Mitingi': Kimler katılacak?

CHP'den 'Fıstık Mitingi': Kimler katılacak?

Öğretmenlerin sorunlarına dikkat çekmek için "Eğitim Mitingi" yapan CHP, bu kez Gaziantep'te "Fıstık Mitingi" düzenleyecek.

Sorunlara dikkat çekmek için tematik mitingler düzenleyen CHP, bu kez Gaziantep'te "Fıstık Mitingi" düzenleyecek. Mitingin 24 Ağustos Cumartesi günü yapılması planlanan mitinge katılacak olan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, gerçekleştirilecek miting ile üreticilerin sorunlarına dikkat çekmek istiyor. 

Öte yandan, edinilen bilgilerde Özel'in miting öncesinde Diyarbakır, Batman ve Mardin'e ziyaretler gerçekleştireceği öğrenildi. 

SORUNLARA DİKKAT ÇEKMEK İÇİN TEMATİK MİTİNGLER DÜZENLEMİŞTİ

Sorunlara dikkat çekmek amacıyla tematik mitingler düzenleyen CHP, öğretmenlerin sorunlarına dikkat çekmek için "Eğitim Mitingi", emeklilerin sorunlarına dikkat çekmek için "Emekli Mitingi", Rize’de çay üreticilerinin sorunlarına dikkat çekmek için "Çay Mitingi", hububat fiyatlarının düşük açıklanmasına tepki göstermek için Tekirdağ-Hayrabolu’da  "Buğday Mitingi", Gebze’de “Geçinemiyoruz” sloganıyla düzenlenen "Emek Mitingi" ve fındık üreticisinin sorunlarına dikkat çekmek için Ordu'da "Fındık Mitingi" gerçekleştirmişti. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *